Põhi:
2 dl vett
25 g pärmi
Ŋ dl soola
50 g võid sulatatuna
5 dl nisujahu

Täidis:
300 g sibulat
200 g porrulauku
1 dl rohelist sibulat
2 sl võid
1 sl DanSukkeri fariinisuhkrut
200 g värskeid seeni (shampinjon või austerservik)
150 g riivitud Mozzarella juustu
100 g riivitud Eesti juustu
1 tl a`la Meira tüümiani
2 sl ketshupit

Lahusta pärm käesoojas vees ning sega juurde muud ained. Sõtku taigen ühtlaseks ja lase kerkida korralikult.

Samal ajal valmista täidis. Peenesta ja viiluta sibulad ning porrulauk. Seejärel prae sibulad kergelt või sees ning lisa fariinisuhkur (selle puudumisel võib selle asendada ka DanSukkeri tumeda siirupiga) ning prae sibul kuldpruuniks ning lisa sibula hulka porrulauk ja roheline sibul.

Viiluta seened. Rulli põhjataigen ahjuplaadi suuruseks (või kaks ümmargust pitsat) ning tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud küpsetusplaadile. Määri kohe taigna peale ketshup ning raputa sinna peale tüümian, seejärel tükeldatud seened ja sibulasegu. Lisa pinnale Mozzarella ja Eesti juustu segu. Küpseta 250°C juures umbes 15 min.