Aseta veise sisefilee peeneks hakitud tüümiani ja punase veini marinaadiga kilekotti. Pane suletud kott tunniks külmkappi laagerduma. Samas pea silmas, et kotti aeg-ajalt ümber keeraksid, nii saab liha igast küljest võrdselt marinaadi. Edasi võta liha kotist välja, kuivata kergelt majapidamispaberiga ja keera toidukilesse nii, et moodustuks ühtlane rull. Seejärel keera rull veel omakorda fooliumisse ja aseta vähemalt 6 tunniks sügavkülma. Minimaalselt 15 min enne serveerimist tõsta liha sügavkülmast välja, nii on seda lihtsam lõigata.

Kõrvitsa chutney

200 g puhastatud kõrvitsat
30 g võid
50 g suhkrut
2 sl Santa Maria BBQ Ananassiglasuurkastet (Sweet Pineapple)

1 porgand
1 suurem mugulsibul
1 väiksem kaalikas
1 väiksem sellerijuur
6 küüslauguküünt
2 sl oliivõli
4 sl Santa Maria India Mango Chutney’t

Lõika kõrvitsast üsna pisikesed kuubikud. Sulata tulisel pannil või, lisa suhkur ja kuumuta seni, kuni suhkur muutub helepruuniks. Lisa kõrvitsakuubikud ja kuumuta mõni minut. Seejärel lisa ananassiglasuurkaste ja kuumuta veel mõni minut.

Lisandid

Salatilehed
Lutserniidud
Värske tüümian
Maapähkliõli
Santa Maria roseepipar
Kukkel või pikk sai

Lõika lihast nii õhukesed viilud kui võimalik ja aseta koheselt serveerimistaldrikule. Pritsi lihale pisut pähkliõli (võib määrida ka liha alla taldrikule). Aseta taldrikule pisut salatilehti, millele tõsta kuhjaga supilusikatäis kõrvitsa chutney´t. Kaunista värskete idude, roseepipra ja värske tüümianiga. Roog maitseb eriti hea, kui sellele juurde pakkuda sooja kuklit või pikast saiast lõigatud viile. Neid võib näiteks maitsevõiga kergelt röstida.

Toidu valmistas Angelica Udeküll, Laulasmaa SPA peakokk.