Liisi saatis meile oma pere lemmiku, koorese magushapu kana-karrikastme retsepti:

KOOSTISOSAD:

400-500 g broilerikintsu liha
karri, roosa sool, valge pipar ja must pipar
400 g maitsestamata jogurtit
200 ml rõõska koort
5-600 ml kanapuljongit (kui ise teha ei jõua, siis mahemarketist leiad valmiskuubikud)
2-4 küüslauguküünt
150 g seemneteta rosinaid

TEE NII:

Lõika kintsuliha parajateka kuubikuteks, pruunista kiirelt kuumal pannil oliiviõli või võiga. Maitsesta karri (seda panen julgelt), soola ja pipraga.

Lisa kuumemapoolsem kanapuljong, hauta umbes 20 minutit keskmise kuumusega pliidil, et liha pehmeks muutuks. Seejärel lisa koor ja maitsestamata jogurt. Kuumuta keemiseni, pressi ja lisa küüslauguküüned (kogus vali vastavalt sellele, kui väga küüslauku armastad ) ja viimasena lisa rosinad.

Hoia kogu rooga tasasel tulel seni, kuni rosinad on ilusti paisunud!
Serveeri koos pruuni riisi või kinoaga. Kõrvale sobib ideaalselt ka kodune hapukurk!

Proovige ja olen kindel, et see võidab iga vähegi kanasõbra südame!