Apelsin:

Sobilik samuti grillida sektoriteks lõigatult ja küpsetada tasasel tulel. Pakkuda näiteks lihavarraste kõrvale või kala ja muude mereandide lisandiks.

Kumquat: e kääbus apelsin
Võib grillida tervelt, kuid enne grillimist tuleks kahvli või mõne muu terava riistaga koorele teha mõned augud. Nii pääseb kuumus kiiremini ka koore alla ja ei ole karta koore lõhkemist küpsetamise ajal. Hea lisand eksootiliste grillroogade juurde.

Aprikoos:
Küpsetada fooliumis, tervelt. Lisandiks: kala ja mereannid, sea- ja linnuliha, ning magusa marinaadiga grilltoitudele.

Lime:
Grillida sektorites või viiludes. Grillimise ajal võib lisada lõikudele ka veidi suhkrut või siirupit. Sobib kala ja mereandide lisandiks.

Baklazhaan:
Suurepärane köögivili, mille grillimisel ei ole mingeid piiranguid. Kuid ühte võiks siiski silmas pidada. Nimelt tasub baklazhaani enne grillimist veidi soolata, et maitse muutuks harjumispäraselt vastuvõetavaks. Samuti aitab eelnev soolaga maitsestamine ära hoida vilja loomulikku mõrkjat maitset. Küpsetada võib nii vardas lihatükkide vahel kui ka restil või grillpannil. Sobib kõikide grillroogade lisandiks.

Mango:
Eksootiline puuvili, mida tasub grillida aeglasel tulel tervelt. Üks väga tähtis asjaolu on mango söömise juure sküll, nimelt mangot söönud inimesed ei tohiks tarbida alkohoolseid jooke, kuna mango võib tekitada seedeelundites reaktsioone, mis ei ole just kõige meeldivamad. Kuna mango mahla on tööstuslikult töödeldud, ei ole mahla tarbimisega selliseid probleeme karta. Sobib eksootiliste grillide lisandiks.

Pirn:
Võib küpsetada nii tervelt kui ka sektoriteks lõigatuna. Sobib linnu-, sea- ja lambaliha lisandiks.

Õun:
Küpsetada võib nii restil kui vardas. Sobib linnu-, sea ja mereandide lisandiks.

Porgand:
Röstida grillplaadil, või küpsetada restil. Maitsestada võiks soola, valge pipra ja koriandriga. Küpsetada tasasel tulel. Sobib pea kõikide grilltoitude lisandiks.

Tomat:
Suurpärane lisand õhtustel grillipidudel, võib küpsetada nii vardas kui ka restil. Samuti põhitoidu lisandina näiteks fooliumis. Huvitavad grilltoidud saab ka tomateid täites ja seejärel küpsetades. Täidiseks sobib maitsestatud hakklihasegu ja juust.

Paprika:
Peaks iseloomustama samuti kui tomatit, kuid paprika täitmise võimalused on suuremad. Paprika küpsetamisel on vaja julget ja fantaasiarohket pealehakkamist.

Mais:
Kahjuks meil vähe rakendust leidnud. Mais keedetakse soolavees veidi pehmeks, ning alles seejärel grillitakse. Sobib eksootiliste ja vürtsikate grillide lisandiks.

Suvikõrvits:
Midagi paremat kui üks lõkkel või sütel valmistatud suvikõrvits on raske ette kujutada. Just täidetuna erinevate segudega kõrvits võib saada teie külaliste jaoks tippsündmuseks. Suvikõrvitsa täitmine on lihtne. Poolitades kõrvitsa pikkupidi, tee pooltesse süvend ja täida need näiteks erinevate hakklihamassidega, kuhu on lisatud paprikat, maisi, tomatit jne... Kuidas aga maitsestad, jäägu sinu otsustada. Silmas peaks ainult pidama seda, et suvikõrvitsa õrn maitse kannatada ei saaks. Seega roog ei tohiks olla liiga vürtsikas.

Seened:
Kõige paremini sobivad sampinjonid, aga samuti ka riisikad ja pilvikud, vastavalt kas siis kupatatult või toorelt. Neid võiks grillida nii vardas kui grillrestil, piserdades soola vee ja maitseainete seguga.