Biskviitpõhjad:

4 muna
1 dl suhkrut
100 g jahu
1 tl vaniljesuhkrut

Täidis:

150  g maitsestamata toorjuustu (Farmi)
150 g vanilli kohupiimakreemi (Farmi)
100 g mooniseemnetega martsipanijogurtit (Farmi)
1 spl vaniljesuhkrut

Kate:

150 g tuhksuhkrut
100 g piparmündimaitselist šokolaadi (Marabou)
2 tl kakaopulbrit
2 spl 10% rõõska koort
Mõned peeneks hakitud kommid (m&m)

Koogikeste valmistamisel tuleb munakollane ja munavalge eraldi vahustada, vastasel juhul vajuvad koogipõhjad laiaks ja madalaks.

Munavalged vahusta 1 spl suhkruga tugevaks vahuks, munakollased vahusta ülejäänud suhkru ja vaniljesuhkruga heledaks vahuks. Munakollasevahule sõelu hulka jahu ja lisa munavalgevaht. Sega ettevaatlikult, aga korralikult tühtlaseks massiks!

Pane biskviittaigen kondiitrikotti või tordipritsi ja pritsi 6-7 cm läbimõõduga ümmargused koogipõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Aseta plaat eelkuumutatud 200 kraadise ahju keskossa ja küpseta 9-12 minutit, seni kuni koogikesed on helekollased. Jahuta küpsenud koogipõhjad.

Täidise valmistamiseks sega omavahel täidisained ja  vispelda kergelt vahtu.

Täidis valmis, tuleb koogikesed kokku panna. Selleks niisuta biskviidipooled piimaga. Ühele poolele määri toorjuustu-kohupiimakreem ja aseta peale teine koogipool. Kui koogikesed on ühendatud, tuleb neile peale teha šokolaadikate. Selleks pane kakao, tuhksuhkur, koor ja tükeldatud šokolaad kastrulisse. Sega ja kuumuta, kuni segu on hapukoorepaksune. Lase segul minut-paar jahtuda ja vala koogikestele. Kaunista peeneks hakitud m&m kommikestega. Pane koogikesed kuni serveerimiseni jahedasse.