NamiNami Toidunädal on uus ja argiselt lustakas sari kõigile neile, kes ikka aegajalt ja õudusega eneselt küsivad: “aga mida ma täna süüa teen?”
10 aastat kokakunsti uurinud, kogunud ja harrastanud Pille Petersoo tuli Naistekale appi ja nii saab igal reedel siit leida nädala jagu toite, mida perele ette tõsta või sõpradega mõnusalt nautida. Kõik retseptid on varustatud Pille tehtud fotodega ja kõik retseptid avanevad kenasti ka väljatrükiks.

Peagi on siinsamas lehel näha ka retseptide pingerida ehk populaarsemaid toite. Ja selleks, et sul oleks lehekülge tulevikus lihtsam leida, saab lehele ka otse aadressiga naminami.naistekas.ee

Koduveinikool kutsub aga osa saama väärt tarkusest, mida lihtsamal moel valdasid ka juba meie vanavanemad. Naistekas alustab tänasest õpinguid Koduveinikoolis. Kaks korda kuus toimuv kirjalik kursus koosneb seitsmest osast ning toob kuni oktoobrini lugejateni palju praktilisi nõuandeid. Kursuse annab meile enam kui kümneaastase kogemusega koduveinivillija ja Veinivilla perenaine, ettevõtja Tiina Kuuler.