NELJAPÄEV

Täna pean tunnistama, et külastasin toidupoodi, et osta jõhvikamahla ja viinamarjamahla vahelduseks ning muidugi piima lapsele. Kuna igasugused isud tekivad just poes käies, ei saanud minagi ilma, et poleks midagi plaanivälist korvi pistnud. Patustasin veel sellega, et ostsin ühe “Nurri” šokolaadi samuti. Kokku läks umbes 3 eurot. Pole ju väga hull?

Hommik
Ei erinenud teistest hommikutest. Endiselt tass kohvi ja puuvilja alustuseks.
Laps jõi Actimeli ja soovis hommikul vara veel lihtsalt tomatit aroomisoolaga. Ju tal oli siis tomati isu.
Tavaliselt on meil kombeks ka klaasike Värskat hommikuti juua, see pidavat kasulik seedimisele olema. Mina lisan sinna veel sidrunilõigu sisse, et rohkem C-vitamiini saada.

Lõuna
Eelmisest päevast oli süüa alles jäänud. Otsustasin selle töö juures soojaks teha ja ära tarvitada.
Nii ka tegin. Maitses hea.

Õhtu
Töölt koju tulles hakkasin frikadellisuppi valmistama — see üks meie pere lemmiksuppidest.
Hakkisin ohtralt porgandit, kartulit, natukene värsket kapsast, lisasin maitseaineid, 2 puljongikuubikut (Maggi oma), väikese loorberilehe, pipart, soola ja hiljem lisasin hakitud rohelise sibula peale.
Supp sai väga maitsev ja laps sõi seda hea meelega ja kohe kaks taldrikutäit. Kõrvale võtsime leiba ja jõime mahla ja vett.
Magustoiduks tegime tarretist, mis tänapäeval 3 tunniga valmis saab.
Tarretisepulbri ostsin pühapäeval Rimist (maasikamaitselise) ja sisse panin enda koduaia rabarberit ja pihlakamarju, mida ise sügavkülma korjanud olen.
Tõsi, tarretist saime süüa alles kell üheksa õhtul, aga ootamine oli seda väärt!

Aga nüüd küll pole rohkem tarvis toidupoodi külastada. Ehk esmaspäeval, kui leib ja piim uuesti otsakorral. Kapis jätkub toiduaineid terveks nädalavahetuseks, saan teha korralikku sooja toitu, salatit ja küpsetada kooki, ka magusaisu rahuldamiseks on veel jäätist ja šokolaadi.

Loe veel: Poeeksperimendi kolmas päev: piim on otsas, laps tahab poodi minna" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/poeeksperimendi-kolmas-paev-piim-on-otsas-laps-tahab-poodi-minna.d?id=60973071">poeeksperimendi kolmas päev: piim on otsas, laps tahab poodi minna

Poeeksperimendi teine päev: kui poes käima ei pea, jääb palju rohkem aega lapsega tegelemiseks" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/poeeksperimendi-teine-paev-kui-poes-kaima-ei-pea-jaab-palju-rohkem-aega-lapsega-tegelemiseks.d?id=60891971">Poeeksperimendi teine päev: kui poes käima ei pea, jääb rohkem aega lapsega tegelemiseks

Eksperiment: kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kuidas-laks-kristiina-poeeksperimendi-esimene-paev.d?id=60830373">Eksperiment: kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev

kas perenaine saab hakkama vaid korra nädalas poes käies?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kas-perenaine-saab-hakkama-vaid-korra-nadalas-poes-kaies.d?id=60765729">Eksperiment: kas perenaine saab hakkama vaid kord nädalas poes käies?