Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa kooritud ja tükeldatud sibulad ning hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni sibulad on klaasjad.

Lõika veiseliha umbes 30-40 g tükkideks.

Tõsta pott tulelt, sega juurde paprikapulber. Lisa lihatükid, maitsesta soolaga ja pane pott tagasi tulele. Kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on ümberringi värvi muutnud.

Sega juurde letšo. Hauta tasasel tulel umbes 1,5 tundi, kuni liha on pehme.

Valmist hautisele lisa maitse järgi veel soola-pipart.

Serveeri keedetud kartulitega.

*) Pörkölt on ungarlaste paks lihahautis, mida võib valmistada veise-, sea- ja kanalihast ning isegi kalaga. Siinkohal üks veiselihaga variant, kus rohelise paprika ja tomati asemel on kasutatud ungarlaste endi letšot. (Proovi nt Salvesti letšot, mis on Ungaris valmistatud).