Besee-vahukoorekook

2 pk (330g) klassikalisi küpsiseid
100 g võid
4 küpset pirni
400 ml rõõska koort (35%)
150 g Farmi šokolaadiga toorjuustukreemi
2 beseepõhja
tumedat šokolaadi, kookoshelbeid (peale)

Purusta küpsised peeneks. Sulata või ning sega küpsisepuruga. Koori ka lõika pirnid väikesteks tükkideks. Vahista koor valmis ning mikserda lõpus juurde ka toorjuustukreem. Võta küpsetuspaber ning kata ümmarguselt põhjaks (nii suurelt, kui on beseepõhjad) pool küpsisesegu kogusest (või kasuta sobivas suuruses koogivormi).

Kata  poolte pirnitükkidega ning määri peale 1/4 vahukooresegust.

Aseta peale beseepõhi, siis 1/4 vahukooresegu, raputa peale ülejäänud küpsisesegu.

Nende peale pane ülejäänud pirnitükid ning kata ülejäänud ¼ vahukooreseguga.

Aseta peale teine beseepõhi ning pane kook külma ca 6 tunniks.

Vahetult enne serveerimist kata ülejäänud vahukooreseguga ning raputa peale helde käega tumedat šokolaadi ja kookoshelbeid.