1 pk Rannamõisa broileritiiva õlaosa
1 väike sibul
3 tk küüsaluguküünt
100g väikseid kukeseeni
200g aedherne kauni
2 tk porgandit
200 ml kanapuljongit
75ml köögikoort
rapsiõli
taluvõi

Maitsesta tiiva õlaosad ja pruunista pannil. Puhasta ja tükelda sibul ja küüslauk, prae teisel pannil kergelt klaasjaks ja pane juurde kukeseened. Prae kukeseeni koosvõiga. Vala peale kanapuljong ja lase keema. Seejärel koori ja tükelda porgandid ja pane puljongisse. Hiljem lisa broileri tiivaosad ning keeda tasasel tulel kuni mõlemad on pehmed. Vala sisse koor ja kõige lõpuks aedherned, ilma kaunadeta. Vajadusel maitsesta.

Serveeri rohelise salati või mõne muu suvise aiasaadusega.