24.07.2012, 16:05
Retsept: grillitud kanatiivad lihtsa marinaadiga
FOTO:
See on üks kiire marinaadiretsept, mis valmib kapis peaaegu alati olemasolevatest ainetest. Kui vahtrasiirupit pole, siis võib selle asendada ka sama koguse meega. Retseptis on kasutatud Rannamõisa kanatiiibade õlaosa, mis on hea lihtsalt suupisteks. Võid kasutada marinaadis aga ka kana(pool)koibi, -kintse või –tiiba.
500-600 g Rannamõisa jahutatud broileritiibade õlaosa
soola
Marinaad:
3 sl ketšupit
3 sl vahtrasiirupit
2 sl magusat sinepit
1 sl palsamiäädikat
Sega marinaadi ained omavahel, lisa kanatiivad ning sega, et kõik saaksid marinaadiga kaetud. Lase maitsestuda ca 3 tunnikest. Seejärel pane tiivad grillile, maitsesta soolaga ning küpseta valmis.