Taigen:
5 dl jahu
1 dl suhkrut
0,5 tl soola
0,5 tl soodat
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
2 dl kookoshelbeid
225 g võid

Täidis:

1 kg kohupiima
250 g hapukoort
4 muna
2,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
400 g vaarikaid

Sega omavahel jahu, suhkur, sool, sooda, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja kookoshelbed. Näpi juurde või ja sega purutaoliseks taignaks. Täidise jaoks sega kohupiim, hapukoor, munad, suhkur ja vanillsuhkur.
Pudista 3/4 taignast ahjupanni põhja. Vala peale kohupiimamass. Kata vaarikatega. Pudista peale
ülejäänud puru.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.