Vaja läheb:
1 pk Vilma Erika tordipulbrit*
150 g võid (toasoe)

500 g Tervisi riccotta kohupiimakreem
3 muna
2 tl vanillisuhkrut
4 spl suhkrut (kui soovid magusamat, pane rohkem)
~300 g marju (nt mustikaid, vaarikaid)
2 tl tärklist

Hõõru tordipulber toasooja võiga purutaoliseks massiks. Vooderda 24cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja suru lusikaga umbes 2/3 purust koogivormi põhja. Seejärel sega omavahel ühtlaselt kohupiimakreem, munad, vanillisuhkur ja suhkur. Sega marjad tärklisega. Vala kohupiimakreem koogipõhjale ja raputa peale marjad. Viimasena raputa kook üle järelejäänud puruga. Küpseta kooki 200 kraadi juures 40-45 minutit (jah, kook jääbki veidi võdisev). Koogi valmides lase sellel ahjus jahtuda, uks veidi avatud. Seejärel lase koogil seista üleöö. Kook maitseb kõige paremini jahtunult

*Kui Erika tordipulbrit pole, sobib ilmselt ka Juubeli tordipulber. Lisaksin tordipulbrile ka 3-4tl kakaod, et värv oleks tume.