Foto: NamiNami
ESMASPÄEVAKS: Vokitud seafilee köögiviljadega
Sea sisefileest ning ribastatud köögiviljadest saab lihtsa vaevaga maitsva vokiroa. Roa õnnestumiseks ei tohi sealiha üle küpsetada!
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
TEISIPÄEVAKS: Peedi-kitsejuustusupp
Kreemjas ja siidine peedipüreesupp kergelt hapuka kitsepiimast toorjuustuga. Mina kasutasin roa maitsestamiseks Meira soolavaba Vahemere ürdisegu, milles on peterselli, basiilikut, aed-harakputke, estragoni, tüümiani, punet ja münti.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
KOLMAPÄEVAKS: Raguu kodulinnurupskitest
Ühest Salme Masso vanast kokaraamatust mugandatud odav argiroog. Rooga võib valmistada kanasüdametest, -maksast ja -pugudest. Kanasüdamed on olemas pea kõikide toidupoodide sügavkülmaletis.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
NELJAPÄEVAKS: Tomatine räimevorm

Lihtne ja kodune vormiroog meie rahvuskalast — maitseb peaaegu, nagu “räim tomatis”
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
REEDEKS: Kiire kana-peekonihautis

Argine ja lihtne õhtueine sisaldab kana, peekonitükke ja šampinjone. Sobib hästi riisi või kartulipudru lisandiks, aga ka niisama krõbeda nisuleivaga söömiseks. 
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
MAIUSTAMISEKS: Kohupiimakreem astelpajumarjadega
Lihtne argidessert tervislike astelpajumarjadega
LOE RETSEPT