Tomati ja karriga läätsed

Foto: NamiNami

2 dl punaseid läätsesid
5 dl vett
200 g purustatud tomateid
1 sibul
2 sellerivart
1 tl karripulbrit
3 küüslauguküünt
soola
hakitud värsket peterselli või koriandrit
Loe edasi...

RETSEPT: hea vaheldus kartulitele ja seentele — kinoa- ja läätsevorm

Kes kinoast veel kuulnud pole, siis tasub kindlasti uurida! Pikk ja põhjalik ülevaade mitmete retseptiideedega minu retseptiraamatus “My Love For Three — Food, You & Me”.

VIDEORETSEPT: Ragne Värki peedivorm

Peedivorm

Käesoleva nädala jooksul toob Delfi Naistekas “Sööme ära!” kampaania raames oma lugejateni 5 lihtsat, maitsvat, puu- ja köögiviljarikast retsepti, mille on spetsiaalselt kampaania tarbeks kokku pannud kolm tuntud Eesti kokkajat — toidublogijad Silja Luide ja Ragne Värk ning Mamo kohviku perenaine Margit Härma.
Loe edasi...

Vormiroog kohupiimast puu- ja köögiviljadega

100 g õunu

20 g rosinaid

20 g viigimarju

50 g kohupiima

1 munakollane

15 g võid

10 g suhkrut

5 g mannat

40 g porgandit

30 g spinatit

30 g hapukoort

Aeg valmistada hummust ja täita paprikaid

peedid

PILLE SOOVITAB: Ilmad on heitlikud. Hommikul hoian kasvuhoone uksi pikalt kinni ning õue minnes panen sooja kampsuni selga. Pärastlõunal läheb aga nii kuumaks, et tahaks rannal päikesevarjus õhuvanne võtta. Kuidas aga ilmale vastavat menüüd koostada? Kas pakkuda midagi kerget või hoopis soojendavat?
Loe edasi...

Lõhe ja kartuli vormiroog

Lillkapsavorm kanaga

Maitsva, lahja ja odava, kuid ometi kena välimusega vormiroog inimestele, kes ei armasta punast liha ega liiga rasvast toitu. Võib teha ka taimetoitlaste versiooni, sellisel juhul jätta lihtsalt välja kana.

Vaata ka:

… ja kui tekib isu pirukate järele, siis tasub uurida neid retsepte: 17 maitsvat pirukat, millega sügiseselt jahedat õhtut soojendada