Keele-melonisalat

6 lehtsalati lehte
6 viilu keeleželeevorsti
1/4 magusat melonit
16 oliivi sinihallitusjuustuga
peotäis kõrvitsaseemneid
1 spl õli (praadimiseks)
2 spl extra virgin oliiviõli
2 spl palsami- või šampuseäädikat
3 viilu röstsaia

Rebi lehtsalat tükkideks ja aseta taldriku põhja. Sinna peale lao kuubikuteks lõigatud melon, tükeldatud keel ja pooleks lõigatud oliivid. Prae õlis kõrvitsaseemned kuni need krõpsuma hakkavad.
Rösti ahjus saiakuubikud. Puista need salati peale.
Maitsesta oliiviõli ja äädikaga.
Serveeri kohe.

NB! Harilik palsamiäädikas on üsna hapu. Parema maitse saavutamiseks on see mõttekas rohke suhkruga läbi keeta.


Bookmark and Share