Pasta kana-marinara

Kolmele

150g täistera fusilli-pastat
300 g Rannamõisa hakklihasegu broileririnnafileest
400 g kooritud tomateid mahlas
30 g seedermänniseemneid
1 punane sibul
2 küüslaugu küünt
parmesani juustu
võid
Oreganot (pune), meresoola, pipar
värsket basiilikut

Marinara-kastme tegemiseks prae sibul ja küüslauk võiga pannil. Lisa kanahakkliha ja pruunista kergelt läbi. Seejärel sega juurde tomatikonserv ja maistesta soola, pipra ja oreganoga. Kuumuta pannil mõni minut. Samal ajal keeda pasta.

Rösti teisel pannil seedermänniseemned (3-4 min). Jahuta ja purusta soovi korral väiksemateks tükkideks.

Serveeri pasta koos marinara-kastmega ja raputa peale seedermänni pähklid. Lisa riivitud parmesan ja värske basiiliku lehti.

Kui sul on rohkem aega ja soovid seda retsepti tervislikumaks teha, keeda, koori ja purusta tomatid ise. Konservi kasutamine on küll kiire alternatiiv, kuid jälgi, et seal ei oleks lisatud suhkruid. (Tomatis leiduv naturaane suhkur on sobiv).

Veel põnevaid ja maitsvaid retsepte homseks pidupäevaks: