Tervel perel kõhud täis kõigest nelja euro eest: lihtne ja maitsev tatra-singisalat
Neljale kuni kuuele
Valmistusaeg: 40 minutit
4–5 eurot
Lihtne ja kiire salat, mis on hea vaheldus kartuli- ja makaronisalatile. Tatar on väga tervislik ja kiudainerikas ning seetõttu on salatki tervisesõbralik. Pese tatar enne keetmist hoolega külma veega puhtaks, nii maitseb tatraroog paremini.
400 g tatart
300 g hakitud sinki või pitsakatet
3 marineeritud kurki
250 g majoneesi (Provansaal)
250 g hapukoort
soola
pipart
soovi korral hakitud tilli või peterselli
Pese tatar külma veega puhtaks ja pane keeva vette keema. Keeda 10 minutit, nii et terad on veidi krõmpsud veel. Kurna ja loputa külma veega, nii jahtub kiiremini. Maitsesta kergelt soolaga, et tatar ei jääks salatis mage. Haki sink ja kurk kuubikuteks ning lisa tatrale. Sega majonees ja hapukoor ning lisa salatisegule. Sega ja maitsesta soola ja jahvatatud pipraga. Soovi korral võid lisada hakitud tilli või peterselli.