Ühest Nacho krõpsupakist võid valmistada ühte sorti või mitmeid erinevaid magusaid suupisteid ning meeldiv üllatus ongi valmis.

1 pakk Santa Maria nacho krõpse
100 g tumedat šokolaadi
100 g valget šokolaadi
100 g magusat vanilliga kohupiima (võid kasutada ka mascarponet)
100 g värskeid maasikaid
Vanillisuhkrut


Soojenda krõpse ahjus 150 C juures umbes 10 minutit ja lase seejärel jahtuda.

  1. Sulata tume šokolaad, kasta nacho krõpsud ühe poolega šokolaadi sisse, nõruta ja pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile tahenema.
  2. Pane krõpsule 1 tl kohupiima ja vajuta peale teine krõps. Kasta küpsis poolenisti sulatatud šokolaadi sisse ja jäta seejärel küpsetuspaberile tahenema.
  3. Sulata valge šokolaad ning pintselda nacho krõpsule. Igale krõpsule tõsta teelusikatäis kohupiima ning aseta peale maasikas.
  4. Purusta krõpsud näppude vahel pudiks ja sega sulatatud tumeda šokolaadiga. Kui šokolaad on veidi tahenenud, vooli sellest pallikesed ja tõsta küpsetuspaberile.

Puista maiustused üle vanillisuhkruga ja serveeri!