• 800 g lehttaignat
  • 10 värsket piparmündilehte
  • 15 värsket basiilikulehte
  • 2 küüslauguküünt
  • 6 sl oliiviõli
  • veidi Cayenne’i pipart
  • 4 keskmist tomatit

    Jaga taigen kuueks ja rulli igaühest ümmargune 15 cm läbimõõduga ring.

    Laota ahjuplaadile küpsetuspaber ja tõsta lehttaignapõhjad sinna peale.

    Sega väikses kausis tükeldatud piparmündi- ja basiilikulehed, purustatud küüslauguküüned, oliiviõli ja 0,25 tl soola.

    Lõika tomatid viiludeks. Määri supilusikatäis segu igale pirukapõhjale (ääred jäta tühjaks) ja kata tomativiiludega.

    Raputa peale soola ja pipart ning tilguta veidi õlisegu.

    Küpseta 15–20 minutit 200° juures, kuni pirukad on krõbedad.