Vahele:

2 dl vahukoort
1 sl suhkrut
1 tl vanilliekstrakti või -suhkrut
250 g kohupiima
300 g värskeid maasikaid

Kaunistuseks:

tuhksuhkrut
värsket münti või sidrunmelissi

Valmista esmalt biskviit. Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks. Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel, siis sõelu munavahu peale ning sega õrnalt läbi. (Kui soovid, võid munakollased suhkruga ning munavalged eraldi vahustada — võimsama miksri olemasolu korral pole see vajalik).
Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud suurele ahjuplaadile.
Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kergelt kuldne. Võta ahjust välja. VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada — siis on seda raske hiljem rulli keerata!

Aseta töölauale puhas küpsetuspaberileht ning puista sellele suhkrut. Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat suhkruga ülepuistatud paberile ning eemalda “küpsetatud” paber. Aseta paber biskviidile tagasi, kata köögirätikuga ning lase jahtuda.

Kohupiimakreemi jaoks vahusta rõõsk koor suhkru ja vanilliga pehmeks vahuks, sega juurde kohupiim.
Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks. Laota peale tükeldatud maasikad.

Keera biskviit küpsetuspaberi abil kreemiga kaetud laiemast otsast tihedasti rulli. (Soovi korral pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse — siis on seda hiljem lihtsam lõigata).
Tõsta rullbiskviit serveerimisalusele, littekoht all. Kaunista tuhksuhkru, maasikate ja nt mündi- või sidrunmelissilehekestega.