Raguu kodulinnurupskitest*
400-500 g kana subprodukte (maksa, pugusid, südameid)
soola ja musta pipart
1-2 loorberilehte
5 dl vett või puljongit
2 porgandit
1 petersellijuur või 2-3 sellerivart
1-2 sibulat
70 g kontsentreeritud tomatipastat
1 sl nisujahu
praadimiseks õli
soovi korral 1-2 sl hapukoort
Puhasta subproduktid ja prae õlis ümberringi, kuni need värvi muudavad.
Lisa sool, tomatipüree, jahu, kuumuta veel kord kergelt läbi.
Lisa kuum vesi või puljong ja hauta kaane all umbes 20-30 minutit.
Lisa seibideks lõigatud aedviljad, lisa potti loorberileht ja maitsesta pipraga. Sega ja jätka hautamist, kuni toit on pehme.
Serveeri keedetud või praetud kartulitega, peale puista maitserohelist.
___________________
*) Ühest Salme Masso vanast kokaraamatust mugandatud odav argiroog. Rooga võib valmistada kanasüdametest, -maksast ja -pugudest. Kanasüdamed on olemas pea kõikide toidupoodide sügavkülmaletis.