Koori kartulid ja lõika kuni 1-2 cm laiusteks kangideks või kuubikuteks.
Pane kartulid ja kõik ülejäänud ained (v.a. sidrunimahl) suurele ahjupannile ning sega hoolega läbi. Kartulid peaksid olema ühekordse kihina, siis küpsevad need paremini läbi!
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Sega kartuleid küpsemise ajal paar korda, et nad ühtlasemalt küpseksid.
Võta ahjupann välja, nirista kartulitele sidrunimahl ja sega läbi. Pane uuesti ahju ning küpseta veel 10-15 minutit, kuni kartulid on täiesti küpsed ja pealt krõbedad.
Serveeri kohe!

_______________
*) Kreeka-päraselt küpsetatud sidrunimaitselised kartulid sobivad hästi kõiksugu kreeka toitude lisandiks, samuti valge kala, seaprae ja ahjuvorstide kõrvale.