Lõika seafilee õhukesteks viiludeks. Sega kausis marinaadiained, lisa lihaviilud ja lase 15 minutit maitsestuda.

Koori porgandid, lõika umbes 5 cm pikkusteks peenikesteks kangideks. Lõika sibulad umbes 5 cm juppideks.

Kuumuta vokkpann hästi tuliseks. Lisa õli ja kuumuta suitsemiseni. Siis lisa lihalõigud ja prae pidevalt segades hästi kuumal pannil 2-3 minutit, kuni liha on pruunistunud. Tõsta lihalõigud vahulusikaga pannilt kõrvale.

Lisa pannile veel veidi õli, siis lisa köögiviljad. Maitsesta soola-suhkruga ning prae pidevalt segades 2-3 minutit, kuni köögiviljad on kuumenenud ja veidi pehmenenud.

Tõsta liha uuesti pannile, prae veel umbes 2 minutit, kuni liha on kuum.

Serveeri kohe, kõrvale paku riisi või munanuudleid.

VIHJE: Roa õnnestumiseks ei tohi sealiha üle küpsetada!