Ergonoomilised STABILO kirjutusvahendid pakuvad lastele tuge

On oluline, et lapsed ei pigistaks pliiatsit kramplikult pihku ja leiaksid kirjutamisel õige surve. See võimaldab neil õppida ilma väsimata loetavalt kirjutama. Paljude teadlaste andmeil on loetav käekiri hilisema eduka koolitee alus. Veelgi enam, esimesed sujuvalt käest paberile voolavad silmused ja jooned on õnnestumise viljad, mida lapsed naudivad, ning see võib neid sügavalt motiveerida.

Spetsiaalselt 5–8aastaste laste käte jaoks kujundatud ergonoomiline kirjutusvahend

STABILO on oma valdkonna teerajajana juba üle kümne aasta loonud erilisi, eale ja käe suurusele vastavaid kirjutusvahendeid, mis on mõeldud nii esimesteks kirjutamise katseteks lasteaias kui ka kirjaoskuse lihvimiseks põhikoolis. Eri variandid vasaku- ja paremakäelistele muudavad kirjutamise võimalikult mugavaks. Ainulaadsed lohud käepidemes lasevad väikestel sõrmedel vaistlikult pingevaba käeasendi leida.

Kooliminek on põnev. Seetõttu soovivad lapsevanemad veelgi enam, et nende laps tunneks end kooli alustades mugavalt. Põnevust lisavad ergonoomilised, vahvates ja moekates värvikombinatsioonides EASY Starti tindipliiatsid. Need muudavad kirjutama õppimise lõbusaks ja panevad su pikisilmi järgmist korda ootama – lihtne!

STABILO EASY Start – parimad hinded asjatundjatelt

STABILO EASY Start Family oli varem tuntud kui STABILO EASYergonomics Experts. Nimi ja pakend on uued, kuid meisterlikud kogemused pole kuhugi kadunud. Tootearendusse kaasati arvukalt kogenud teadlasi, lapsi, õpetajaid ja lapsevanemaid – osa neist on pärit tunnustatud Schreibmotorik Institutist.

Asjatundjad on EASY Starti sulepäid hoolikalt kontrollinud ja katsetanud ning seejärel selgelt soovitanud. Prof. Dr.-Ing. Ralph Bruder on Darmstadti tehnikaülikooli ergonoomikainstituudi juht ja tooteergonoomika ekspert. Ta ütleb: „STABILO EASY Starti tooted said katsetes paremad tulemused. Miks? Olemas on variandid vasaku- ja paremakäelistele koos ergonoomiliste lohkudega käepidemes, mis annavad laste kätele hea pidepunkti. See soovituslik haardeasend pakub kirjutama õppivatele lastele nende enda optimaalse haardeasendi leidmisel tuge. Teadlasena võin STABILO EASY Starti pliiatseid soovitada. Lapsevanemad teevad neid tooteid valides oma lastele heateo.”

STABILO EASY Start
Õige sulepea igale vanusele – variandid vasaku- ja paremakäelistele

Vanusele 5–8 aastat, eelkoolist ja lasteaiast kuni põhikoolini – STABILO EASY Start Family sarjas leidub kirjutusvahend iga lapse käele. Eraldi variandid vasaku- ja paremakäelistele tagavad mugava käeasendi; erilised lohud toetavad õiget ja kindlat haaret; moekad värvid kutsuvad lapsi harjutama. See tähendab, et iga laps võib pingevaba kirjutamise, joonistamise ja värvimise rõõme nautida.

STABILO EASYcolors ja STABILO EASYgraph

Tänu kolmnurksele kujule ja käsitsi vormitud käepidemetele leiavad koolieelikud ja koolilapsed vaistlikult õige käeasendi. Kirjutamiskäe sõrmed on lõdvestunud isegi koolis intensiivselt joonistades ning siis, kui kirjutamise harjutamise ajal tähed ja numbrid võimalikult ühtlaselt paberile panna tuleb.

STABILO EASYoriginal

STABILO EASYoriginal on juba ammu klassiruume valitsenud. See algajatele kirjutajatele koolilastele mõeldud armastatud tindipliiats on tänu oma järjepidevalt moekatele värvikombinatsioonidele ja üle kõige tänu oma ergonoomilisele kujundusele pakkunud rõõmu juba enam kui 10 aastat. Kindel käeasend tagab lastele lõdvestunud, pingevaba kirjutamise. Kerge käsitsemine tagab puhta kirja – ilma plekkide ja kriimustusteta. Ja see ei muutu aja jooksul, sest iga uue täitesüdamikuga kaasneb uus kirjutusots. Täitmine on lapsemäng ja muudab EASYoriginali kasutamise pikaajaliseks ja säästlikuks.

UUS: STABILO EASYbirdy

See ergonoomilise kujuga täitesulepea on loodud spetsiaalselt 7-aastastele ja vanematele koolilastele, kes oma kirjaoskust hõlpsalt täiustada soovivad. EASYbirdy on ainulaadne mitmel viisil: kirjutusotsa saab sättida kolme eri nurga alla, et tagada lapsele parim individuaalne käeasend. Mitte ükski teine täitesulepeade tootja pole senini pakkunud nii kasulikku tehnilist viimistlust. Seega hõlbustab see uuenduslik STABILO täitesulepea lapse enda käekirja väljakujunemist ja arengut.

  • Laadi alla juhend harjutustega SIIT.
Jaga
Kommentaarid