Maikuu esimesel nädalal kohtusidki Madis ja treener Indrek Viska esmakordselt Rocca al Mare MyFitnessis. Alustuseks püüti luua selgust Madise eelneva spordikogemusest ning tervisliku enesehinnangu kohta. Tuli välja, et Madis on varasemalt jooksnud juba kaks poolmaratoni. Kohtumise põhiosa moodustas kehaanalüüs, mille eesmärgiks on saada teada keha bioloogiline vanus, kui palju kaaluvad Madise lihased ning kuidas on lihased ja rasv jaotunud kätel, jalgadel ning kerepiirkonnas. Madise kehaanalüüs näitas, et ettevalmistuse alghetkel on Madisel kogunenud pisut liigset kehakaalu, kuid seevastu on korralikult arenenud ka lihasmass ning võib arvata, et reaalne vorm on parem, kui kehaanalüüs näitas. Treeneri esialgsel hinnagul on hea põhi olemas, millelt vormi üles ehitama hakata.

“Seadsin eesmärgiks jõuda praegusest paremasse vormi. Aga seda mitte suurte musklite kasvatamise eesmärgil, vaid pigem on sihiks saledam kehakuju, suurem liikuvus, parem koordinatsioon ning nagu öeldakse, et esimene samm on uksest välja ja mul on hea meel, et selle teekonna ette võtsin,” lausus Madis.

Madise sõnul on tema trenni motivatsiooniks muutumine paremaks inimeseks ja usk, et võibolla on tõesti võimalik jõuda elu parimasse vormi. Lisaks on peale trenni alati mõnus olla!

Juunikuu on meestekuu! Täpsemalt loe siit!