Üritustesarja raames tuleb Eestisse Briti teadlane dr Paul Clayton, Farmaco-nutrition ehk ravitoitumise teadusharu üks rajajatest ja vedajatest ning alustab Meeste Elustiilinädalat avapäevaga 16.09. Tallinnas. Seminar kestab terve päeva ning on ääretult huvitav kuulamine nii meditsiini-inimestele kui ka oma tervisest hoolivale mehele ja naisele.

Edasi liigub Meeste Elustiilinädal Pärnusse, Tartusse, esmaspäeval tagasi Tallinnasse, siis Viljandisse ja Rakverre. Seminaripäevade raames astuvad lisaks dr Claytonile rahva ette Epp Kärsin, Indrek Tustit, Dr Anneli Raave-Sepp, dr Kristjan Pomm, Kristjan Port, Lembit Loo, Toomas Väli, Mikk-Alvar Olle, Rene Bürkland ning Kadi Helme.

Pakutakse lõunat, kohvipause, kohal on toitumisnõustajad Eesti Toitumisnõustajate Ühendusest, Synlab ning soovitatud kirjandusega raamatulett.

Üritustesarja lõpetavad Vanemuise sümfooniaorkestri kontserdid Kuulake!, mis toimuvad 22.09 Estonia Kontserdisaalis ning 23.09 Vanemuise Kontserdimajas. Tartus antakse kontserdi raames välja ka Mehe Tegu 2016 auhind, millele kandideeris üle 50 mehe üle Eesti!

Kuulake! kontserti juhatab Erki Pehk, esitusele tulevad paljud armastatud rahva lemmikud avamängud operettidest, muusikalidest, ooperitest. Kontserdi püänt on Tõnu Kõrvitsa poolt orkestreeritud Rosta Akende kunagise hittloo Kuulake! esmaesitlus, mille esitab Vanemuise sümfooniaorkester koos Chalice’iga.

Kõik pääsmed on saadaval Piletilevist, ajakavad ning toimumisinfo Leinatamme Fond SA kodulehelt www.leinatamm.ee

Leinatamme Fond SA loodi 2015 aasta veebruaris dirigendi, poliitiku ja Kreisiraadio liikme Tarmo Leinatamme mälestuseks, kes oma elust elustiilihaiguse tõttu lahkuma pidi. Fondi asutasid tema tütred ning abikaasa. Fondi igapäevast tegevust veab vanem tütar Kris Leinatamm eesmärgiga tuua meesteni rohkem tõenduspõhist teavet elustiililiste valikute teadlikuks tegemiseks.