1. Liiga liibuvad särgid

Särk, mis on sulle kolm numbrit liiga väike, ei too su kõhulihaseid paremini esile ega näita sind kaunimana, kui sa tegelikult oled. See on lihtsalt… kuidas nüüd öelda… jälk. Eriti siis, kui sul ei ole midagi näidata. Me ei taha näha su nibusid, mis läbi särgi punnitavad, ega karta, et su käsivarre ümber pressitud varrukas rebeneb.

2. Geelitatud juuksed

Need juuksed, mis näevad välja õlised, ent on samal ajal kivikõvad ja krõbisevad, kui sa oma pead liigutad. Need on koledad. Väga.

3. Karvakasvanud nägu

Unustage need kolmepäevased “seksikad” habemed, piimavurrud ja kolme üksiku karva kombinatsioonid lõua otsas. Ja iial, mitte iial ärge laske oma nägu nii karvaseks, et te ei paista sealt seest enam välja. Ükski naine ei taha end koos ahviga avalikkuse ees näidata ega terroristiga sarnaneva jõletisega mööda tänavat kõndida.

4. Sandaalid

Sandaalid ei ole kunagi kedagi sihile viinud ega vii ka edaspidi. Pole mõtet isegi naise poole vaadata, kui sul on jalas a) sandaalid ja b) sokid ja sandaalid. Ja sa ei ole rannas. Ja sa hakkad ise ka oksendama, kui sa oma varbaküüsi vaatad.

5. Tätoveeringud

Draakonid, hieroglüüfid, tribal-kujundid ja “sügavmõttelised” laused või sõnad su kaelal või biitsepsil näitavad su kohta ainult üht — sa ei ole täie mõistuse juures.

6. “Seksikad” näod piltidel

Ära tee pardinägu. Ära pane käsi kukla taha. Ära irvita napakalt. Ära kortsuta kulmusid ega vaata sügavmõtteliselt kaugustesse. Ära tee neid “lihtsalt üks suvaline pilt minust” fotosid, mille jaoks sa oled kaks tundi poseerinud. Ja lõpeta see enda peegelpildist fotode klõpsimine, sa ei ole 13aastane tüdruk! Ole see, kes sa oled, ära pinguta üle ja ära jäta endast naeruväärset muljet.

7. Musklimängud

ME EI TAHA SU MUSKLEID NÄHA! “Ma näitan sulle, kui tugev ma olen” ei ole maailma parim lause, millega tüdrukule muljet avaldada. Samuti ei tööta lihtsalt niisama möödaminnes lihaste pingutamine ja toolil istudes oma biitsepsi demonstreerimine. Meie arvamus — sa oled järjekordne ajudeta sportlane. See ei ole kompliment!

8. “Originaalsed” ehted

Kaelas rippuv haihammas või kanepileht = null stiilitaju. Käsivarrejämedune kuld- või hõbekett = tropp! Miljon sõrmust ja klotserit = eputis.

9. Sexting

Kui sa seda kunsti ei valda ja suudad edastada vaid teated stiilis “õu beibi, kas tahad mu riista näha?” siis palun, PALUN, jäta see asi sinnapaika.

10. Räägid ainult endast

Sul on ainult üks jututeema — sina. Kui palju naisi sa oled maha jätnud, kui nõmedad on olnud kõik naised su elus, kuidas nad ei ole osanud sind hinnata. Su töö, su hobid, su raha, su koer, peod, kus oled käinud, su uskumatu võime võluda ära kõik naised, su oskus ehitada kõike alates koerakuudist, lõpetades majade ja laevadega, su saavutused spordis. Kõige lõppu põrutad sa selge rahuloluga kõike eelnevat selgitava lause: “Ma pole kunagi ühtegi raamatut läbi lugenud!”

Oeh.

Allikas: Thoughtscatalogue

Ilmunud ka rubriigis Meestekas