Eriti kiiresti saab su suhe läbi siis, kui:

1. Ütled voodis vale nime

Fantaseerimisega on sellised lood, et mõnele naisele see meeldib, teine aga läheb vihast ja armukadedusest hulluks, kui teada saab, et kujutled temaga voodis olles kedagi teist. Kõige suurem lollus, mis sa üldse teha saad, on keset kõige kuumemat kirehetke vale nime välja kisendamine. Ära parem proovi, sest siis ei jää sa ilma mitte ainult orgasmist vaid ka oma silmarõõmust!

2. Näitad intiimseid pilte oma kallimast ka teistele

Paljastavad ja kompromiteerivad fotod, mis su kallim on sulle endast saatnud, on mõeldud AINULT sinu silmadele! Ole kui uhke tahes, kellelegi teisele ei tohi sa neid fotosid isegi mitte mainida, rääkimata näitamisest! Kui sa selle patuga vahele jääd, on su suhtega kohe väga kiiresti finito, lisaks saad endale külge latatara maine!

3. Nimetad naist rõveda/ropu/inetu nimega

Vihahoos võib suust eiteamida välja tulla, mida tegelikult ei mõtle, aga päris kõike ei saa ka endale lubada, mida sülg suhu toob. Ropendamine võib olla vabastav ja me saame sellest aru, aga päris kindlasti ei saa me aru ega anna andeks, kui kasutad neid sõnu meie suunas! Kellegi suguelundit või maailma vanimat ametit tähistava sõnaga kutsumine häbistab nii sind konkreetselt kui kogu meessugu, seega hoia oma keel hammaste taga!

4. Halb hügieen

Palun väga, kanna neli päeva järjest samu alukaid ja sokke. Ära pese ennast. Ära särki ka vaheta. Ja vaata, mis juhtub, kui teed kõike seda ning jätad ka hambad pesemata ja habeme ajamata. Aga me igaks juhuks hoiatame ette: ära siis väga kurvaks saa ja ära väga imesta, kui naisel seksiisu ootamatult kaob. Iga naine tahab ju endale kõrvale haisvat higikolli — mmm, jaa!

5. Sa ei raatsi tema peale raha kulutada

Me teame — ükski mees ei taha endale bimbot, kes istub kodus, on ilus ja nõuab raha ning ilusaid asju. Aga uudis teile, kallid mehed — ükski naine ei taha endale meest, kes ostab sünnipäevakinke Säästumarketi allahindlustelt ning keeldub restoranis prae kõrvale veini tellimast, sest see on liiga kallis. Säästlik eluviis on üks asi, aga koonerdamine hoopis teine ning me saame suurepäraselt aru, kui sa oled lihtsalt õudne ihnuskoi.

6. Sa oled oma emast natuke liiga suures vaimustuses

See, et sul on oma emaga head suhted, on nunnu! Nii peabki. Aga kui sa suudad temast ainult ülivõrdes rääkida ning pole võimeline ühtegi otsust ilma temaga nõu pidamata tegema, on asi natuke kahtlane. Veel kahtlasem on siis, kui ta ilmub su korterisse etteteatamata ning asub sulle lõunasööki valmistama ja su musta aluspesu pesema. Oled täiskasvanud mees või laps? Piibelgi ütleb: sina pead hoidma oma naise poole! See on tõsi — kui su ema arvamus on sulle olulisem kui su tüdruksõbra oma, võidki oma lootused normaalse naisega pere luua maha matta ning ema juurde tagasi kolida.

7. Sa oled iseendast natuke liiga suures vaimustuses

Enesekindlus on üks asi, ülbus ja egoism hoopis teine. Su tüdruk tahab kuulda, kuidas su päev läks, mida sa mõtled ja mingitest asjadest arvad. See muuseas ei tähenda seda, et on okei, kui sa kõik jututeemad lõpuks enda juurde tagasi viid ning kolmetunniseid monolooge omaenda suurepärasest isikust või oma tegelikult mitte nii ägedatest seiklustest pead. Sa pead oskama ka kuulata ja mõista, et sul oleks keegi, kellele iseendast jutustada!

8. Lähed pidutsemisega üle piiri

Lahe, kui oled hea tantsija ja libeda jutuga ning suudad iga peo käima tõmmata. Teatud piirini on see väga tore. Piir saab ületatud sel hetkel, kui sa kahe peo vahel enam kaineid hetki ei näe või kui iga üritus lõpeb sellega, et naine peab su sõna otseses mõttes süles minema tassima, sest sinu jalad enam ei kanna. Mõõdukus on märksõna!

9. Püüad talle peale suruda seksinippe, millega ta nõus pole

Voodis eksperimenteerimine on väga ohtlik mäng. Selleks, et kõik libedalt sujuks, peab teil olema imeline vaimne klapp ning sa pead teadma tema ootusi, soove ja mis kõige tähtsam — piire. Ja neid piire ei tohi sa kompama hakata ilma tema eelneva nõusolekuta! Palun pea meeles ka seda, et ei tähendabki EI ning sul pole mingit õigust selle peale solvuda või hakata teda ümber veenma.

10. Sa satud “kogemata” kellegi teise voodisse

Petmine peaks olema nii iseenesestmõistetav tabu, et sellest ei peaks üldse kirjutamagi, aga kahjuks näitab statistika, et see on jätkuvalt peamine põhjus, miks lahku minnakse. Ükski mees ei ole nii äge, lahe, originaalne, nunnu, hea, armas või rikas, et naine talle kõik andeks annaks ja lubaks end korduvalt ja jätkuvalt alandada. Kui sa petad, siis sind jäetakse maha. Ka täis peaga petmine (suudlemine, kabistamine, oraalseks) on petmine.

Allikas: Askmen