Need staarid, kes leiavad selleks aega, ei võta mitte ainult sellest maksimaalset, vaid nad jagavad ka enda treeninguid fännidega, postitades Instagramis pilte ja videolõike enda treeningutelt. Kontode peamine eesmärk on loomulikult promoda uusi filme, kuid sinna vahele postitavad nad ka hetki enda aktiivsest elust ja treeningutest. Nii näevad austajad seda, et ka kuulsused peavad hea keha nimel vaeva nägema, kui saavad ka ise inspiratsiooni ja trenninippe. Siin on kümme, kelle tegemistel maksaks silm peal hoida.

1. Dwayne „the Rock” Johnson

Hollywoodi nõutuim ja enim teeniv näitleja leiab vaevu aega, et magada, kuid võimalust jõusaalis rassida ta vahele ei jäta. The Rock kasutab enda Instagrami kontot loomulikult ka selleks, et promoda oma uusi filme, kuid lisaks demonstreerib ta enda treeninguid riputades üles nii pilte, kui ka videolõike. Tema lemmik treeningvahenditesse kuuluvad lisaks jõusaalisisustusele ka combat köied ja traktori rehvid.

2. Vin Diesel

„Kiirete ja vihaste” staaril on Instagramis tohutu jälgijaskond ja pole ime, et ta enda jõusaali saavutustest ja rutiinidest fännidele pidevalt teada annab. Vin Dieseli sarnane staar peab pidama ranget trennirežiimi, kuna tugev vormis keha on tema madala bassi kõrval peamine kaubamärk. Kõige efektiivsemaks, kuid samas nõudlikumaks harjutuseks peab staar kettaga kehasirutusi (mida ka videos näha), mis algajale kindlasti üle jõu käivad ja kaabeltrenažööriga õlgade treenimist.

3. Jason Statham

„Transporteri” ja „Furios 7” staar on nii karmi olekuga, et võiks mängida nii filmi positiivset kangelast, kui ka kurjamit. Instagramis jagab ta enda treeninguid, kus saab näha lõuatõmbeid, poksikoti tuuseldamist, erinevaid plankimise variatsioone, kätekõverdusi ja kickboxi rutiine.

4. Kevin Hart

Maailma kõige suurema egoga üks maailma lühemaid koomikuid ei ole võimas mitte ainult filmides ja laval nalja rebides, vaid ka treeningsaalis rauda rebides. Ta on väga heas vormis ja ta vastupidavus võimaldab tal maratone joosta. Kõigest sellest pajatab ta ka enda Instagrami kontol, kus ta armastab klassika juurde jääda – intensiivsed köie harjutused, kükid, varahommikused jõusaali sessioonid, pikad jooksud, sangpommi treeningud, hantlite harjutused.

5. Henry Cavill
Kui sa pole ammu kinos käinud, siis sa ehk ei teagi seda nime. Kuid väga heas vormis mees on USAs suur tegija, sest on tänane Supermani osatäitja. Seda nii filmis „Man of Steel” kui ka „Batman v. Superman”. Just Supermani roll eeldas head vormi ja tugevaid lihaseid. Briti näitleja võtab trennisaalis toimuvat ülima tõsidusega ja jagab enda rassimist ka teistega. Kangiga kükid, sangpommi rutiinid, võitlustreening, trenn köitega – kõigest sellest saab osa ka ta Instagrami jälgides.

6. Chris Hemsworth

Võimas Thori osatäitja ei ole mitte ainult meelelahutaja, vaid motiveeriv trennihull. Austraalia näitleja hoiab end vormis poksirutiinidega, võitlustreeninguga, kickboxiga.

7. Hugh Jackman

Wolverine roll on austraallast super-vormis hoidnud juba üle kümne aasta. Läbi kogu karjääri on ta sotsiaalmeediat kasutanud, et enda kallal töö tegemist ka teistega jagada. Viimase X-Meni kangelase rolli jaoks vajalikku vormi jõudmiseks kasutas Jackman kätekõverdusi, kükke, jõutõmbeid, rinnalt surumist, raskusega lõuatõmbeid ja ringtreeningut.

8. Arnold Schwarzenegger

Kehakultuuri legend ei ole unustanud, kust ta pärit on ja on ka ligi 70 aastase vanamehe kohta väga heas vormis. Kas ta pumpab oma massiivseid biitsepseid, treenib ülaselga, või surub masinal olles jalgadega suuri raskusi, on Arnie alati trenniks valmis.

9. Zac Efron

Teismeliste tüdrukute unistus võttis aastaid tagasi treeningud tõsisemalt kätte ja peenikeste kätega ilusast poisist sai Hollywoodi üks parimas vormis olev mees. Ta jagas enda Instagramis ka üht võistlust, milles üks ala oli lõuatõmbed ja teine traktorirehvi ümberpööramine, mis näitasid kui pööraselt heas toonuses noor mees on.Sarnaselt teistega armastab ka tema sangpomme. Lisaks ka velotrenažööril sõtkuda, hantlitega „lennata” ning kangiga jõutõmbeid teha.

10. Terry Crews

Endine NFLi mängija on esindanud klubisid nagu Los Angeles Rams, San Diego Chargers, Washington Redskins ja Philadelphia Eagles. Kui karjäär läbi sai, ootas teda vägagi sujuv üleminek näitlejatööle. Samas pole ta unustanud ka intensiivset treeningut, mis tema sportlaskarjääri lahutamatuks osaks oli. Ta on üks Hollywoodi tähelepanuväärsemaid musklimehi, keda võib näha projektides nagu „The Expendables” ja „Brooklyn Nine-Nine”. Samuti on ta üks peategelasi Old-Spice reklaamides. Instagrami postitatud treeningute hulka kuuluvad muu hulgas hantlitega rassimine, suurte raskustega jõutõmbed ja kogu leha treening kaablite ja topispallidega.