Asjade ümberpaigutamine

Hakkad välja minema ja su sõbrad juba ootavad all, kuid sul pole õrna aimugi, kus su tossud, jakk või rahakott on. Su sõbranna on otsustanud need teise ja palju paremasse kohta ümber tõsta, sest talle tundus, et su asjade paigutus oli täiesti ebaloogiline.

Asjade korrastamine

Ära imesta, kui sa tuled ühel päeval koju ja avastad, et su sokid on ilusti paaridesse sätitud ja su DVD´de kogu tähestiku järgi rivvi seatud. Sul ei ole mõtet seletada, et su asjad olid juba ennegi süsteemi järgi ära pandud, ta teeb sulle puust ja punaselt selgeks, kuidas su süsteem ei olnud mingi süsteem ja tema uus lahendus on iga kell mõistlikum.

Pidev ümberriietumine

Pole vahet, kas teed ettepaneku minna õhtust sööma Hesburgerisse või mõnda peenesse restorani, arvestama pead igatahes sellega, et su kaaslannal kulub poolteist tundi ja kaheksa komplekti riideid, et end mugavalt ja seksikana tunda.

Hilinemine

Olgu tegu õhtusöögi, tööintervjuu, kinokülastuse või su vanematega kohtumisega — ta ei jõua sinna õigeks ajaks. Ole targem — teata talle vähemalt tund aega varasem kellaaeg, siis on lootust, et jääte vaid umbes 15 minutit hiljaks.

Vannitoariiuli ja -kappide vallutamine

Meeste vannituba näeb üldjuhul välja üsna tagasihoidlik, kraanikausi äärel vedelevad vaid hambahari, hambapasta ja raseerimistarbed. Kui su sõbranna sisse kolib (olgem ausad — tegelikult juba tükk aega enne seda), on su vannitoas rohkem kosmeetikatarbeid kui sa elus näinud oled. Ja need jäävadki sinna. Ja neid tuleb aina juurde…

Vingumine

Töö, rahapuudus, halb toit, kohutav soeng, riided, kingad, pole midagi selga panna, külm, palav, igav…põhjusi vingumiseks on lõputult ning su tüdruksõber kasutab need kõik ära!

Padjasõda (ei, mitte see, mida sina arvad)

Sa oled diivanipatjade eesmärgist täiesti valesti aru saanud. Need ei ole magamiseks, nende peal ei istuta ega lösutata. Need on ilupadjad, vaatamiseks. Sama kehtib ka dekoratsioonpatjade kohta magamistoas. Ilu pärast, saad aru? Ei näpi!

Toiduhala

Sina võid nädal aega järjest süüa burksi, kartulisalatit ja juua õlut kõrvale. Temal on vaja iga päev süüa “midagi head”, mis tähendab, et selle valmistamiseks kulub sada aastat, see maitseb lõpuks nagu silo, aga on ütlemata tervislik. Pea see sõna meeles — tervislik — seda kuuled sa nüüd edaspidi väga tihti!

Mobiilisõltuvus

Telefonihelin võib katkestada nii õhtusöögi, kinoseansi kui isegi voodimaratoni (jah, seda juhtub tihemini kui ükski mees tunnistada julgeks). Ah, mis me räägime — tegelikult ei pea telefon isegi helisema, lihtsalt selle käeulatuses olek on juba piisav. Ja kui ta juba seal laua peal on, võib sellega ju natuke mängida, eks? Väike Tetris, natuke Angry Birdsi, mõned sõnumid sõbrannadele, paar kõnet tuttavatele ja nii need õhtut mööduvad.

Pisarad, pisarad, pisarad

Naised suudavad pisarad välja pigistada absoluutselt igas situatsioonis. Sa astusid talle varba peale — pisarad. Sa ütlesid midagi valesti — pisarad. Sa omast arust ei öelnud midagi valesti — pisarad. Harju ära, ta nutab vähemalt kord nädalas mingil põhjusel, mis eksisteerib ainult tema peas.

Filmivalik ja filmielamuse täielik rikkumine

Seda sa juba tead, et ta räägib kõige ägedamate kohtade peal ning mängib terve kinos istumise aja oma telefoniga. Aga kas teadsid ka seda, et kui annad talle õiguse nimetada teda su tüdruksõbraks, loovutad sa ka õiguse filmivaliku osas kaasa rääkida? Jah, edaspidi vaatate koos ainult romantilisi komöödiaid! Ja nutate. Koos. Sest sina pead ka nutma, muidu oled tundetu mölakas!

“Lähme täna õhtul välja!”

Peamine põhjus, miks noored ja vallalised mehed väljas käivad, on see, et nad on noored ja vallalised mehed ning nad loodavad endale kaaslannat leida. Kui sõbranna on juba olemas, võiksid sa jumala vabalt kõik õhtud kodus vedeleda. Aga ei, nii lihtsalt sa ei pääse. Su kallima kapp on täis riideid, mida ta kodus ei kanna ja millega on vaja teiste ees edvistada, nii et “lähme õhtul välja” jutt ei ole mitte niisama loba, vaid tõsine teema. Telekat saad vaadata ka siis, kui oled vana ja haige, eksole!

Perfektne selektiivne mälu

Su tüdruksõber mäletab piinliku täpsusega teie tülisid, kuid ainult neid, millest tema on väljunud võitjana. Samuti suudab ta lugeda üles kõik korrad, kui oled hiljaks jäänud, teda alt vedanud, lubadust murdnud. Kummalisel kombel on tema eksimused tema mälust kustunud. Need meenuvad talle ainult siis, kui tal vaja on. Veider, kas pole?!

Süüdistamine

Su naisel on alati õigus ja ta on kõige õilsam ja ausam hing, kellega sul on olnud kunagi au kohtuda. Pea siis seda meeles, kui ta nuttes karjub, et ALATI on tema see, kes õhtusööki valmistab. Mis siis, et sina teed seda kolm korda nädalas. Sa ei vii teda KUNAGI välja, eilne õhtu ei lähe arvesse! Sa ei too talle MITTE IIALGI lilli ja need, mis praegu vaasis on, ei loe!!!

Tehnikahuvi puudumine

Naised eeldavad, et asjad lihtsalt töötavad ja nii ongi. Ära isegi looda, et su kaaslanna suudaks uue teleka ise käima saada või auto ülevaatuse aega meeles pidada. Kohe päris kindlasti ära ürita talle selgeks teha erinevate automarkide väärtust ja omadusi — on väga vähe asju, mis naisi vähem huvitavad kui autod ja tehnika!

Allikas: Manolith.com