1. Kui habe ei kasva, ära seda kasvata! Udemed näol ei kaunista sind ja paar üksikut imelikku karva näos jätavad mulje, et sa üritad end mehelikumana näidata, aga kõik saavad siiski kohe aru, et tegelikult ei kasva sul seal midagi.

2. Tavalise T-särgi asemel eelista lühikese nööbireaga nn henley särke. Saad mõne nööbi eest lahti teha — V-kaelus sobib kõigile paremini ja muudab su kaela ning rinna ahvatlevamaks kui ümar kaelus.

3. Kitsamates teksades paistad hetkega pikem ja saledam välja. Need ei pea olema skinny`d, piisab ka sirgest lõikest. Unusta need lötendavad ja põlvini tagumikuga jubedused igaveseks. Ja teksade puhul kehtib alati reegel — mida tumedam, seda parem.

4.  Tee oma küüned korda — puhasta ja lõika lühikeseks. Nii sõrme- kui varbaküüned.

5.  Hoolitse oma näonaha eest — koori, maskita, niisuta. Sel moel väldid naha liigset kuivamist ning ennetad inetute kuivade laikude ja ka tobedate punnide ning mustade pooride tekkimist.

6. Viska oma vana odav Axe deodorant minema, sest see lõhnab nagu seitsmenda klassi poiste riietusruum pärast kehalise tundi. Eelista parem tagasihoidliku lõhnaga antipersipranti, mis hoiab higiplekid ära ning laseb sul kaaskodanikest mööduda ilma, et nad nina kirtsutaks.

7. Eemalda oma riidekapist valged froteesokid. Igaveseks. Mustad puuvillasokid või laheda mustri ja värvivalikuga Happy Socksid on märksa viisakam ja ägedam valik.

8. Tossud sobivad ainult trenni. Mitte tööle, mitte tänavale, mitte kontorisse, mitte õhtul pubisse/klubisse, mitte kinno. Osta endale vabaajajalatsid ja vähemalt kaks paari viisakaid kingi.

9. Võta oma selja-akne kontrolli alla. Kasuta teepuuõli sisaldavat dušigeeli ning tupsuta punne pärast pesu puhta teepuuõliga. Üks põhjus, miks punnid tekivad, on su toiduvalik, nii et vaata ka see kriitilise pilguga üle.

10. Korrasta kulmud. Kitku ise või lase kosmeetikul (või tüdruksõbral) kahe kulmu vaheline ala puhtaks kitkuda ning saad hetkega värskema ja kasituma välimuse. Ükskulmud EI OLE lahedad!

11. Trimmi ninakarvad! Hea mulje mehest rikub kiiresti ja jäädavalt see, kui tema ilusast ninast turritavad pikad mustad karvad välja. Öäkkk!

12. Hoia oma vuntsi kontrolli all! Kui sa just pead vuntse kasvatama (ja siinkohal tuletame meelde, et ainus mees maailmas, kellele sobivad vuntsid, on Johnny Depp. Ja natuke Ewert Sundja ka), siis ära lase neil mingil tingimusel üle ülahuule voolata.

13. Aja kael puhtaks. Kaelal kasvavad karvad on esiteks kummalised ja teiseks koledad. Habe käib põskedel ja lõual, mitte kaelal.

14. Särk ulatugu puusani või maksimaalselt paar cm üle puusa. Pikemad, st üle tagumiku ulatuvad särgid kvalifitseeruvad öösärgiks.

15. Kääri käised üles õigesti! Vaata videot!

16. Seisa sirgelt! Hea rüht päästab palju! Esiteks paistad sa enesekindlana, teiseks on sul siis rind ees ja kõht sees ehk näed välja sale ja sportlik.

17. Osta endale üks kuni mitu hästiistuvat sviitrit. Kenad kampsikud (V-kaelusega!) sobivad igasse olukorda ning koos kenade tumedate teksadega on lihtsaim viis kena ja igapäevase välimuse saavutamiseks.

18. Hoolitse oma hügieeni eest. Pese hambaid hommikul ja õhtul, näri pärast sööki nätsu, pese käsi, käi duši all, vaheta iga päev särki, aluspesu ja sokke jne. Jälgi, et riietel ei oleks higihaisu ega toiduplekke!

Allikas: Buzzfeed