1. Iga päev toimub maailmas umbes 100 miljonit seksuaalakti. Teisisõnu, just praegusel hetkel on umbes 65000 inimest hõivatud soo jätkamisega, või vähemasti selle treeninguga, kui nad kaitsevahendit kasutavad.

2. Ühes teelusikatäies spermas on seitse kalorit (eluks vajalik teave, kui sa peaksid üksikule saarele sattuma. Päevane kalorivajadus võiks mehel olla umbes 2000+ kalorit. Seega arvuta ise).

3. Kalifornia Ülikoolis tehtud uuring järeldas, et need mehed, kes olid kodutöödes abis, said 50% enam seksi, kui need, kes vaid diivanikaunistused olid.

4. Agalmatofiilia on seksuaalne tõmme mannekeenide ja inimskulptuuride vastu.

5. On kinnitatud, et kõige enam orgasme, mida naine on tunni aja jooksul suutnud kogeda, on 134 korda. Mehe parim registreeritud number on 16.

6. Igasuguse seksuaalse tegevuse täielik ära jätmine võib mõjuda mehe peenise suurusele negatiivselt ja peenis võib hoopis väiksemaks jääda.

7. Venelanna Tatjana Koževnikova on peamiselt kuulus sellepärast, et suudab tõsta 14 kilo. Tupelihastega!!!

8. Spermas asuvad valgud võivad toimida sarnaselt kortsudevastase kreemiga.

9. Maailma kõige enam seksiv rahvus on kreeklased (87% kreeklastest väidab end seksivat minimaalselt korra nädalas).

10. Keskmiselt ühel naisel viiekümnest on kehal rohkem kui kaks nibu.

11. Topelt kondoomi kandmine ei taga paremat kaitset soovimatu raseduse vastu. See võib olla vastupidi ja kondoomid võivad kumm kummi vastu hõõrdumise tõttu puruneda.

12. Prostitutsioon on enamus riikides lubatud. Isegi sellises konservatiivses riigis nagu Iraan. Ka seal saab endale tunni kaupa naist laenutada. Keelatud on vaid vahendamine ja naise prostituudiks meelitamine, mis on karistatav surmanuhtlusega.

13. Üks munand on teisest natuke all pool, et nad jalutades kokku ei põrkuks.

14. Vanasti pidid prostituudid enda kubemed paljaks ajama, et vältida kubemetäide levikut. Ära aetud karvadest tehti aga enda kubemele parukas ja esimene selline leitud parukas on pärit aastast 1617. Parukas kinnitati kubemele ja eemaldati siis, kui täid sellesse elama pugesid. Samuti aitas selline parukas ära hoida tahtmatuid pilke, kui kubemel mõni haigus pesitses.

15. Kellogg’s Cornflakes avastaja oli väga intensiivne masturbeerimisvastane. Tema peamine sõnum oli, et tervislik toit ja füüsiline aktiivsus aitab seksuaalseid mõtteid alla suruda.

16. Rahvusvaheliselt tuntud küsitlus lehe onepoll.com kohaselt usuvad naised, et parimad armukesed on pärit Itaaliast, Hispaaniast või Brasiiliast. Eestit polnud tabelisse märgitud. Isegi Andres Raid mitte.

17. Striptiisitarid teenivad rohkem, kui nad on posti küljes siis, kui neil on ovulatsioon. Tõenäoliselt on tegu feromoonidega, mida nad selles olekus õhku paiskavad.

18. Iidses Hiinas usuti, et juues seksijärgselt elavhõbedat ja tina, aitab see ära hoida soovimatut rasedust. Polnud harv juhus, et ei jäänudki rasedaks, vaid jäädi hoopis steriilseks ning mitmeid kordi on eksperiment lõppenud ka surmaga.

19. Looduslikus mõttes on mehed arenenud nii, et nad keskenduvad naises sellele, mis räägib viljakusest- suured rinnad, kitsas talje ja laiad puusad osutavad, et naine on noor, terve ja eeldavalt ka pole rase.

20. Kolmandik meestest eelistab seksida pimedas.