KÄTE PUHTUS
Ei tohi endale võtta seda, mis sinule ei kuulu. Kui olete teiselt inimeselt välja kavaldanud või petnud raha, ei tee see teid õnnelikuks. Ebaausal teel saadud raha muutub teie jaoks parasiidiks, mis tekitab teile lakkamatult probleeme ning ussitab kokkuvõttes ära teie elu ja hinge.

KÕRVADE PUHTUS
Ei maksa kuulata inimeste juttu, kes on kas ära hirmutatud, õelad või tagarääkijad. Samuti ei tasu oma kõrvu kulutada kuulujuttudele ning tühjale plärale.

SILMADE PUHTUS
Ärge laske oma silmadel kadedalt puurida naabrite rikkust. Samuti ärge toitke silmi asjatu vägivalla ning julmade vaatepiltidega. Hoidke oma pilk puhastel ja helgetel asjadel, nautige maailma täiust ning selles leiduvaid kirkaid värve.

SUU PUHTUS
Ärge risustage oma suud liigse jutukuse ega vildakate lubadustega. Sapised märkused teie huulilt kahjustavad mitte ainult teie elu, aga ka teie füüsilist keha.

KEHA JA RIIETE PUHTUS
Hoidke oma keha ja riietus puhtana. Hoolitsege oma väljanägemise eest nii, et teid oleks hea vaadata ning meeldiv suhelda.

MÕTETE PUHTUS
Kõik negatiivsed mõtted, enda kohta heietate, piiravad ning kurnavad teid. Vabanege sellest negatiivsest taagast ning tehke oma peas ruumi mõtetele, mis on positiivsed ning edasiviiva jõuga.

HINGE NING SÜDAME PUHTUS
Teie hing on kõige puhtam ja helgem asi, mis teil on. Oleks äärmine rumalus seda teadmist kahtluse alla seada või isegi ingnoreerida. Kui õpite järgima oma südame häält, olete leidnud suure õnne. Armastage ning ärge nõudke midagi vastu, sest armastus iseenesest on suur õnn ning parim autasu.