Keskerakonna, IRLi ja SDE esimehed Jüri Ratas, Margus Tsahkna ja Jevgeni Ossinovski teatasid, et alustavad 09.11.2016 konsultatsioone, et moodustada valitsus.
Jüri Ratas on oma asja pidevalt töös hoidnud ja kuigi ta ei ole enamjaolt olnud esikaantel, on ta sellegipoolest olnud nähtav. Sel aastal oli aga tema tähetund. Jäi tal ju napimast napilt puudu EOK presidendi kohast ja kui ta oleks võitnud, siis kes oleks peaminister täna? Kuid miski halb on alati millekski hea ja EOK valimiserallil teiseks tulnud, hõivas koha peaministri kabinetis.
Rait Ratasepp finišis
Mitte ainult Eestsis, vaid terves maailmas on vähe neid, kes suudaksid korrata seda, mida see mees korda saatis. Läbida triatlon, on katsumus ka kõvadele sportlastele. Kuid läbida see mitu korda järjest... Ulme. Rait näitas, et inimõvimetel pole piire ja oli kindlasti suureks eeskujuks paljudele, kui lasi reaalajas jälgida tema maailmarekordi purustamise katset.
Karl-Erik Taukar
Mees, kes teeb muusikat, mis ka kõige karusemal mehel jala vaevuaimatavalt tatsuma paneb. Mitu aastat meid ekraanidelt ja lavalaudadelt rõõmustanud mees, on läinud iga aastaga aina paremaks. Tema rekordeid löönud video „Segased lood”, on tänaseni populaarne ja vastilmunud album on teda pidevalt pildis hoidnud ja kõrgele kaheksandale kohale asetanud.
Stig Rästa raamatuesitlus
Kes ei ole lugenud Stigi autobiograafiat „Minu Kennedy”, peaks seda kindlasti tegema, sest see annab aimu mehe totaalsest seni varjul olnud poolest. Ära käia seal, kus ükski lapsevanem oma last kunagi näha ei taha ja jõuda sinna, kus iga lapsevanem soovib, et ta laps jõuaks. Stig on ilmekas näide sellest, et kui sügaval soos sa omadega ka ei oleks- sul on alati lootust. Nüüd edukas laulukirjutaja ja imeliusa lapse isa, on kindlasti oma kohta edetabelis väärt.
Raivo E. Tamm
Vähesed teadsid enne Eesti populaarseimat parodeerimissaadet, et Raivo E. Tamm ja Allan ei olegi üks ja sama inimene. Veel vähemad teadsid, et Raivo E. Tamm ei ole isegi mehe päris nimi. Saade oli imeline võimalus näha andeka ja humoorika näitleja viitekümmend varjundit, mis seni kõik Allani rolli tõttu nähtamatuks jäid. Raivo puges südameisse paljudele inimestele oma nakkava naeru ja muheda olekuga. Mis on Raivo E. Tamme päris nimi? Siinkohal ta eriti palju fantaasiat ei kasutanud, sest passi järgi on ta nimi Raivo Tamm.
Ragnar Klavan
Eesti parim jalgpallur ja mitmel korral on ta valitud ka Eesti aasta parimaks meesjalgpalluriks, mis ei ole ka üllatav, sest on esimene jalgpallur peale Mart Poomi, kes võistleb tugevas liigas ja on sedavõrd väljapaistvalt stabiilne. Oli mees kaitse tugitala Saksamaa liigas pallides ja on ta enda koha eest võitlemas ka Inglismaa liigas. Mehel on käsil mängumehe parimad aastad ja häid ja julgustavaid uudiseid jõuab mehe kohta meediasse iganädalaselt.
Tõnis Niinemets
Tõnis valiti Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel parimaks teleseriaali näitlejaks ja aasta meelelahutajaks. Iganädalaselt oli ta ka oma põlvpüsktes ja potisoenguga himutavalt elutruult jäljendamas saates „Suur komöödiaõhtu” poissi, kes muidu mitte niivõrd naljakas saates inimesi naerutas. Tuuritas ka mööda Eestit oma ühe mehe šõuga ja kõrge neljas koht osutab, et mees on teinud kõike õigesti, et silma jääda.
Kalle Sepp Ivo Linnana
Kuna vastajad, kes valisid silmapaistvaimat meest, olid naised, siis pole ime, et Kalle Sepp auhinnalisele kolmandale kohale tuli. Ainuke auhind, mis ta küll saab, on au ja kuulsus, kuid seda on tal juba niigi. Mees, kellest olid kuulnud vähesed ja seda peamiselt tema karvase rinna, mitte niivõrd mitmekülgse talendi tõttu, kasutas saadet „Sinu nägu kõlab tuttavalt” ideaalselt ära ja näitas Eestile, millest ta tegelikult tehtud on. Tänaseks ei ole ta vaid ilus mees karvase rinnaga, vaid ülimalt andekas ilus mees karvase rinnaga.
Juss Haasma
Nagu nii mõnigi teine siin loetelus, lõi ka Jussi täht särama just tänu parodeerimissaatele. Mees, kelle nime enne eelmise hooaja algust teadsid vaid need, kes viitsivad sarjade lõpus tiitreid lugeda, on muutunud nimeks, millest on teadlik suurem osa Eestist. Täna oma bändiga ringi tuuritav Juss on nõutud artist ja tema lavaline kohalolek ja samas näide toredast pereisast, on hea näide, et alati ei pea olema hotellitube lõhkuv ja laval suitsetav si*apea, et inimestele meelde jääda.
Esimese koha ja seda suure ülekaaluga võttis enda kätte Tanel Padar. Seda mitte niivõrd oma muusika tõttu sel aastal, vaid selle drastilise muutumise tõttu, mida mees avalikkusega jaganud on. Me oleme olnud justkui tunnistajad ühe mehe täiskasvanuks saamisele - alkoholist loobumine, suitsetamise mahajätmine, haridustee jätkamine. Paljud seda ei suuda ja ühel hetkel, kui pudeli enda käest ära panevad, on juba elu möödas. Eriti hea on, et ta seda kõike ka teistega jagas, sest paljud näevad teda kui eeskuju. Müts maha ja vägagi teenitud esimene koht.