1. Ta hoolib sinust liiga palju

Ta mõtleb sinu peal terve päev ja öö ning teeb ka oma päevaplaani ja otsuseid sinu tegemistest ja toimetustest lähtuvalt. Ta tahab, et oleksid õnnelik.

2. Tal läheb valmistumiseks liiga kaua aega

Te pidite kell 8 kokku saama ja tema jõuab 45 minutit hiljem alles end riidekapi ette kleiti valima vedada. Sind ajab see hulluks, kuid kui sa teda näed, siis mõistad — ta näeb ikka kuratlikult kaunis välja!

3. Ta osutab sinu vigadele

Su naine ei karda öelda, et tema arust teed sa mõnda asja ehk valesti või natuke totakalt. Ta on aus!

4. Ta teeb asju spontaanselt — ainult sinu jaoks!

Sõidab bussiga teise linna, et sind kasvõi korraks näha? Pole probleemi!

5. Ta vaevab iga kord sulle kingitust ostes hullumeelset oma pead

Mida sa tahaksid? Mis sulle meeldiks? — need küsimused ajavad teda täiesti hulluks iga kord, kui ta sulle midagi ostma peab. Ta annab endast kõik, et õnnelik oleksid.

6. Ta hoolitseb enda eest ja sa tundud ta kõrval kui Mõhk või Tölpa

Ta tahab, et su sõbrad ja ka juhuslikud inimesed tänavalt näeksid, kui vedanud sul on. Nii kannabki ta hoolt, et igal hetkel ilus olla.

7. Tal on alati õigus

Isegi kui sul on õigus, surub ta enda arvamust jõuliselt läbi. See tähendab, et ta ei anna alla!

8. Vahel ta vajab sind, kuid vahel ei taha ta sind üldse näha

See on hea märk sellest, et naine mõistab, kui oluline on omaette olemine. Me kõik vajame vahel üksindust, et rahus mõelda ja tegutseda. Naudi seda!

9. Ta sunnib sind arenema

Ehk paneb ta sind mõnele kursusele kirja, ehk sunnib ta sind lihtsalt tööl rohkem pingutama. Sind võib see küll alguses hulluks ajada, kuid tea — pikas perspektiivis on sellest sulle ainult kasu.

10. Ta ei karda öelda seda, mida ta mõtleb

Kui talle midagi ei meeldi, siis ta ka ütleb seda. Ei mingit murede kuhjumist ja kogunemist — kõik tuleb kohe välja rääkida!

11. Ta tahab su kätt hoida või sulle kaissu pugeda

Selline lähedus näitab, et naine tunneb end sinuga turvaliselt ja lausa januneb selle järgi. Hoia teda ja naudi seda, kui väga ta sind armastab.

12. Ta julgeb hullustega kaasa minna

Teda ei huvita, mida suvalised möödujad või sinu ema asjast arvab — kui ta tahab, siis võib ta keset tänavat kõva häälega laulma ja tantsima hakata. Ta ei karda end välja elada ja elust rõõmu tunda — hullused on midagi, mis panevad vere keema!

13. Ta ootab, et armastaksid teda rohkem kui kedagi teist

Eksid jäägu minevikku. Tema peab saama sinu tähelepanu!

14. Ta paneb sind tundma nagu võiksid temast iga hetk ilma jääda

Suurema osa ajast tunned sa, et teie suhe on kindel ja tugev. Siis aga, kui sa end juba liiga mugavalt tundma hakkad, tuletab ta sulle meelde, et sa ei tohi teda iseenesestmõistetavalt võtta. Sest siis jääd sa temast ilma.

15. Ta eeldab, et sa tahad oma elu talle pühendada

Ta ei otsi enam suvalist juhusuhet või paarikuist lõbustust. Sa näed, et ta pühendab end sulle ja ootab ka vastu sama. Ta tahab sinu kõrval igal hommikul ärgata ja õhtul uinuda. Sa oled tema jaoks ainus.

Allikas: Elite Daily