Läbi erinevate artiklite, näituse, ürituste ja koostööpartnerite sooduskampaaniate viime läbi meestekuu, millega tõmbame tähelepanu meeste tervisele ja nende märkamisele meie ümber.

Projektile lisaks avatakse ka näitus, mida on kõigil võimalik uudistama minna juba kolmapäevast Telliskivi Reval Cafe’sse. Näitus edastab sõnumit: „Iga mees on märkamist väärt!”

Juunikuu on jaotatud neljaks, kus iga nädal on pühendatud konkreetsele teemale. Liikumise nädalal on näidistreeningud üle kogu Eesti MyFitnessi spordiklubides, toitumisnädal viime läbi tervisliku ja meheliku võileiva konkursi, vaimse tervise nädalal on meestel võimalus proovida spetsiaalset meestejoogat ning seksuaalsuse nädalal pöörame tähelepanu meeste jaoks kõige olulisemale teemale.

Miks me seda teeme? Selleks, et ühiskond oleks jätkusuutlik ja lapsed ning naised õnnelikud, on vaja tervet, elujõulist ja särasilmset Eesti meest. Projekt suunab läbi oma positiivse lähenemise sihtgruppi kaasatud mehi ja ka ühiskonda märkama ja tunnustama Eesti meest, läbi mille mehed tunnevad ennast ühiskonnas vajalikuna ja väärtustatuna.

Projektiga edastame sõnumit: „Iga mees on märkamist väärt!” ning soovime, et Eesti mees hakkaks endast rohkem hoolima ja endale tähelepanu pöörama! Näita, et hoolid!