Me ei jäta maha selliseid naisi, kellega meil on hea koos olla.
Isegi mitte neid, kellega meil on kunagi olnud hea klapp – või kui jätamegi, siis mitte kerge südamega.

Me taipame naistest kaks korda vähem, kui me ise sooviksime.
Aga igal juhul kaks korda rohkem, kui teie arvate, et me teie kohta teame.

Suurem osa meist oskab ise nii nõusid pesta, triikida, koristada, samuti valmistada köögis täiesti söödavat einet. Seepärast pole teie – hindamatu! – abi majapidamises vältimatuks põhjuseks, miks peaksime taluma teie (võimalikku) virisemist ja lugupidamatust.

Me ei karda tugevaid naisi. Lihtsalt tugevatele meestele ei meeldi domineeriv naine, kuna kaks kõva kivi ei jahvata head jahu. Seega, kui me otsustame alustada suhet tugeva naisega, anname endale (kasvõi alateadlikult) aru, et jääme ise nõrgema rolli.
Ärge kasutage seda kurjasti: veelkord, selline teguviis ei näita meie nõrkust – (hea küll, ehk veidi siiski näitab) - vaid pigem meie sügavat kiindumust tugevate naiste vastu.

Enne, kui asute kiruma, et mees on tuim ja osavõtmatu, mõelge selle peale, et äkki ta lihtsalt ei ole teist huvitatud. Jah, see on täiesti võimalik: me oleme vajadusel päris head näitlejad.

Kui naine karjub ettekandja peale või elab ennast välja sõbrannat taga klatšides, ei tähenda see meie jaoks kui märki tema kirglikust iseloomust. Äärmisel juhul võib naine välja näidata sügavat pettumust ja sedagi mitte avalikus ruumis.

Kuigi teil on seda sageli nii raske tunnista, siis ometi nii see on: üldiselt me ikkagi teame, mida me teeme või ütleme.

Mõnikord armastate meie närvidel liugu lasta. Pikalt ja põhjalikult. Lõputult.
Teadke, et me oleme äärmiselt kannatlikud mitte sellepärast, et meie näol on tegemist tahtejõuetu sussimaterjaliga. Meile lihtsalt meeldib jälgida, kaugele te oma ego paitamisega minna kavatsete. Siiski ettevaatust! Kui juhtute vindi üle keerama, on meie jaoks lõbu lõppenud ning tulemuseks võivad olla väga kurvad tagajärjed.

Maailmas on üle kolme miljardi naise. Selle kolme miljardi seas on palju naisi, kelle ainsaks eeliseks on nende ilus välimus. Ka mehi on mitu miljardit, aga selliseid, kes suudavad olla edukad ja teid poputada, on oluliselt vähem kui ilusate naiste protsent kogu maailma naiste seas. Seda fakti võime teile meelde tuletada, kui kipute meilt liiga palju nõudma ja liiga vähe vastu andma.

Vastupidiselt teie arvamusele ei ole me šovinistlikud sead ega arva, et naised on nõrgemaks pooleks. Või noh, hea kül, vanuse suurenedes muutub selline mõtteviis meis üha marginaalsemaks.

Iga mees hindab naise juures kõrgelt, kui teda erutav naine on kergesti kättesaadav. See kehtib aga ainult siis, kui naine on kättesaadav pelgalt tema enda - selle mehe - jaoks. Jah, siin on mehine vasturääkivus. Aga nii see juba kord on.

Kui mees viib naise restorani, naeratab talle või isegi flirdib kergelt – see ei pruugi tähendada mitte midagi muud kui seda, et me tahame lihtsalt väikest meelelahutust või pakub meile lõbu teid jälgida. Jah, naisteajakirjad väidavad, et restorani kutsumine eeldab automaatselt, et meil on teiega suuremad plaanid. Jama. See VÕIB nii olla, aga EI PRUUGI. Lihtne, eks?

Te kiitlete oma tähelepanelikkuse üle ja kahtlemata te oletegi parajad kullisilmad. Aga ärge unustage, et ka meie märkame teie raseerimata sääri, lõunasöögist hammaste vahele jäänud salatitükikest või hooletult peale kantud silmameiki. Lihtsalt meile on see ükspuha – kui me oleme teist tõeliselt sisse võetud.