1. TULEB OLLA KANNATLIK
Üleöö miljonäriks saada võib vaid muinasjutus. Varandus kasvab tasapisi, kui selle taga on visa ning pidev töö. Kehtib vana kõnekäänd: selleks, et saada, tuleb esmalt anda.
Tulu suurendamiseks peab pidevalt investeerima, tõsi, enne tuleb hoolikalt kalkuleerida, kas raha välja andmine on ikka majanduslikult mõttekas.
Mida vähem teete mõttetuid väljaminekuid, seda rohkem raha taskusse jääb.

2. EI TOHI ÜLEMÄÄRA EPUTADA EGA LARISTADA
Suvalisi tuttavaid eliitkohvikusse vedada või neile ülikallist margikonjakit sisse valada – lihtsalt selleks, et teie ego saaks paitatud – see ei ole hea mõte.

3. VÕLG ON VÕÕRA OMA
Laenu võtta pole häbiasi, pigem vastupidi, soodsatel tingimustel saadud laen võib ennast mitmekordselt tagasi teenida. Siiski ei maksa unustada, et laenuandja pole teie heategija, vaid nõelteravate hammastega ärihai, kelle eesmärgiks on teie pealt kasu teenida.
Laenu võtta on lihtne ja ahvatlev, samas maksab meeles pidada, et tagastatav summale lisanduvad laenuprotsendid.

4. TARK EI PANE KÕIKI MUNE ÜHTE KORVI
Kõiki vahendeid ühele kaardile panna on äärmiselt riskantne (siinkohal on suur kiusatus kasutada terminit “hullumeelne”) temp. Raha peab teenima raha, kuid tark omanik hajutab investeeringute riske, mitte ei käitu liiga hasartselt nagu mänguautomaadi ees aru kaotanud vanamammi.

5. VARANDUS, SEE ON ENAMAT KUI RAHA
Sageli öeldakse (enamasti just pennitud kehvikud), et rikkad inimesed on raha orjad.
Võibolla, aga samas tähendab vabade vahendite omamine ka vabadust.
Vabadust nii finantsilises plaanis kui ka vabadust otsustada oma valikute üle.
Kehvikud võivad küll targutada, aga sageli just vabadus see, mis nende elust puudub.

6. HOOLIKAS PLANEERIMINE ON ÜKS EDU VÕTI
Küsige ükskõik, milliselt edukalt inimeselt ja nad vastavad teile kindlasti: jah, ilma planeerimiseta ning tegevusstrateegia koostamiseta ei ole edu saavutamine võimalik.
Juhuse või õnnejumala peale lootjad ei istu just tihti luksusauto roolis, vaid praevad ühisköögis vorsti ning unistavad paremast elust.

7. KKK: KINDLUSTAMINE ON KINDEL KINDLUSETUNNE
Kindlustama peab kõike, mida kalliks peate: olgu see siis teie auto, kinnisvara või tervis.
Isegi kõige nutikam ärimees ei tea, mida homne päev võib kaasa tuua.

8. KÕIGILE MEELE JÄRELE OLLA ON VÕIMATU
Mõistlikud nõuanded ning konstruktiivne kriitika on alati teretulnud. Ülejäänud põhulõugade lõksutamist võtke nagu strippar Marco muusikavideot: kas vaatate seda või mitte, vahet pole, midagi sellest ei muutu.