ESIMENE VIGA: OSTATE TALLE JOOGI

Sadu kordi filmidest nähtud ning ilmselt isegi omal nahal järele proovitud trikk on läheneda teid huvitavale naisele ning üritada talle drinksu välja käristada.

See oleks teie esimene viga.

Miks viga, punnite vastu: juba meie vanaisad ostsid kõrtsis naistele magusat mõdu ja meekooki. Ja käras küll.

Jah, kunagi selline trikk toimis tõepoolest. Tänapäeva naised mõtlevad palju matemaatilisemalt.

Tõsi, sügaval südame põhjas ei jää ükski keskmise kalkulatsioonivõimega naine ükskõikseks võimaluse ees end teie kulul kallist joogist kuuli tõmmata.

Siiski, drinksu pakkudes seate enda sihikul oleva naise kimbatusse: peab ta ju paugust otsustama, kas olla teie diiliga nõus või mitte.

Mõlemad olete hästi teadlikud, et juhul, kui naine aktsepteerib teie pakkumise, tähendab see põhimõtteliselt vaid üht: temake annab sellega märku, et tal poleks midagi selle vastu, kui te edasi üritaksite.

Häda on selles, et paljud naised ei suuda - või lihtsalt ei viitsi - seda välkotsust teha, kuna valeotsus on lihtne sündima. Näiteks kardavad naised, et teie välimus võib olla petlik ning teie sarmikus jääb ainukeseks trumbiks kuuekäises.

Nii keelduvadki naised üpris sageli pakutud joogist, kuigi tehniliselt pole teil tema silmis häda midagi.

Kuidas õigesti talitada?

Kui märkate teid huvitavat objekti, kes pole veel kaaslasega hõivatud, varitsege selline hetk, kui naise joogiklaas või pokaal on nestet peaaegu täis.

Nüüd tegutsege. Ostke endale jook, limpsige klaasi sisu umbes poole peale. Lähenege naisele ja käivitage oma parim tutvumisrepliikide arsenal. Kui teie jutt ei suju, siis on lahing nagunii kaotatud. Eemalduge väärikalt.

Kui on aga näha, et teie vahel tekivad esimesed arglikud sädemed, oodake rahulikult, kuniks naise joogiklaas on praktiliselt tühi ja alles siis tehke härrasmehelik ettepanek organiseerida teile mõlemale uued drinksud.

Mida selle manöövriga võitsite?

Olete ennast tutvustanud kui julget, hea kontaktivõimega, samas mitte liigselt pealetükkivat - ning mis peamine, teistest konkurentidest originaalsema lähenemisnurgaga - moodsat meest.

Kui ka edaspidi oma kaardid õigesti välja käite, võite olla õige kindlad, et järgnev õhtu ei möödu teie jaoks üksinda teleri ees pitsat mugides, kelle ainsaks naisseltsiliseks on telerist õhtuseid uudiseid vahendav Astrid Kannel.