KOLMAS VIGA: TEETE ENNATLIKKE JÄRELDUSI

Naine, kes ennast esimesel kohtumisel kätte annab, on hoor, eksju?
Muidugi on, sest juba teie vanaema ütles nii.
Kääk! Vale vastus.

Mõnikord kipute unustama, et naised on samuti inimesed. Nagu meestelgi, on neil omad head ja vead. Mõnikord kaob neil enesekontroll, mõnikord kummutavad nad pokaali-teise-kolmanda liigset alkoholi ning teevad asju, mida hommikul häbenevad või kahetsevad.

Konkreetsel juhul, magavad teiega.

Ikka juhtub. Kui nii juhtus, et teil õnnestus kohe esimese korraga naise püksi ronida, mõelge natuke. Ilmselt oli teil pikk ning tore õhtu ning ta võttis paar ülearust napsi, õige? Või vajas ta teie tugevaid, hoolivaid käsivarsi, et leida kaitset kurja ning õela maailma eest. Või oli see kolmas põhjus. Pole tähtis.

Mõelge veel tagasi möödunud öö peale. Kas teie voodivallatused tulid talle üllatusena? Võibolla läks teil tükk aega, enne kui leidsite kondoome (või oli tal käekotis varuks eri suuruse ning maitsega kaitsevahendeid?); võibolla punnis ta tükk aega vastu, enne kui nägite tema jänkupiltidega aluspükse (selgelt polnud ta ette planeerinud, et keegi neid näeks); võibolla tegi ta enne teiega voodisse kargamist 20 telefonikõnet, muutes oma edasisi plaane (või olite tema öökavasse selgelt sisse kirjutatud?). Mõtlesite?

Kuidas edasi talitada?
Kui ta teile tõesti meeldis ning ilmnes, et möödunud öö oli tõesti spontaanne, kirglik romanss, mitte kalkuleeritud invasioon teie rahakotile või teie vabadusele, siis jumala ees, andke talle uus võimalus!

Kutsuge ta uuesti välja, jälgige seekord, et alkoholi kuluks normi piires (juhul, ku viimane kord läks asi natuke üle võlli) ja laske sündmustel voolata oma sängi pidi. Tehke nii, ja teiegi maandute uuesti sängis. Või köögipõrandal. Või naabrimehe suvemaja terassil.