1. Alusta rääkimist

Ära ole puiklev ja tagasihoidlik. Selleks, et keegi millegagi nõusse saada, tuleb veenev olla. Sama kehtib ka kallimaga sellise sisuga filmi tegemisel. Loomulikult ei tasu talle jutuga täiesti suvalisel hetkel peale lennata. Pigem otsi selleks sobivat momenti — selleks peaksite te mõlemad natuke nurjatus tujus olema!

2. Tekita õige meeleolu

Kui esimene etapp on läbitud, siis on oluline, et te mõlemad end mugavalt ja hästi tunneksite. Pea meeles, et kaamera ei ole eelmänguks piisav. Sa pead siiski oma kallima üles kütma! Mida vabam ta on, seda paremini ta kõigega kaasa läheb. Räägi oma naisele, kui seksikas ja ilus ta on!

3. Tee sellest fantaasia

On suur vahe, kas te lihtsalt magate teineteisega samal ajal kui kaamera mängib või te “mängite pornostaare”. Tee sellest üks korralik fantaasiafilm ja laske oma näitlemisoskus valla! Mida rohkem nalja saab, seda parem. Naermine on tervislik.

4. Valgus, kaamera, nurgad

Hakka tõeliseks filmitootjaks. Loomulikult ei tähenda see seda, et sa oma kallimale tõsiseid õpetusi jagama või ulmelisi valgustussüsteeme paigaldama peaksid. Lihtsalt leppige kokku — kas teete ajsa küünlavalgel või lampide särades, kuhu kaamera paigutate ja millise nurga alt see filmima hakkab.

5. Planeerige ette

Selleks, et kohmakaid momente vältida, tehke ära ka väike eeltöö. Kuigi see võib veider tunduda, siis mõelge, milliseid poose ja mis järjekorras te ette võtma hakkate. Nii on kogu asi lõppkokkuvõttes sujuvam.

6. Rahusta ta maha

Vahepeal on su kallim kindlasti natukene närvi minna jõudnud. Rahusta ta maha. Kinnita talle, et ta näeb alasti hea välja ja et sa armastad teda tõeliselt.

7. Ära mine kuulutama!

Kõige suurem viga, mida sa teha saad — hakkad sellest kõigest oma sõpradele kuulutama. Kui sa veel kunagi tahad oma naisega läbi saada või temaga rääkida, siis on targem suu kinni hoida. Loomulikult oled sa kogu asja üle uhke, aga jaga seda rõõmu oma kallimaga. Jäägu see siiski teie kahe vahele.

Allikas: Men’s Health