Tänapäeva ühiskonnas räägitakse palju naistest ning naistele mõeldud toodetest, riietest, eluviisist. Kuidas olla ilusam, targem, tervem. Aeg on suuremat tähelepanu hakata pöörama ka meestemaailma laiemale tutvustamisele, sest naine on naine ja mees on mees - olenemata kui võrdseks neid kahte teha ei tahta, siis bioloogilist funktsiooni see ei muuda. Nad mõlemad täiendavad teineteist.

Arutlusele tulevad erinevad teemad, et leida vastuseid küsimustele, mis riideesemed on iga mehe garderoobi lahutamatu osa, kas ka mehe nahk vajab hoolitsust, kuidas kasvatada üks mehine habe, kas ainult treeningust ning toidust piisab, et saavutada tulemusi, mida näeme kinolinal ja paljudele teistelegi.

Läbivateks valdkondadeks on riietus, toitumine ja toidulisandid, nahahooldus, habeme- ja juustehooldus, ning parfümeeria. Tutvustusele tulevad ka nende valdkondade mõningaid valiktooteid. Külla tulevad Daniel Levi, Maksim Kartševski ning veel mõni üllatuskülaline, et koos arutleda, mida tähendab meheks olemine ning kuidas saaks olla parem mees. Eelkõige enda jaoks, aga ka nendele, kes meie lähedased.

Blogist osa saama on oodatud on kõik mehed, et loetletud teemadel kaasa arutleda. Muidugi ei ole keelatud ka naistel osa võtta ning tutvuda oma teise poole maailmaga, mis on vähemalt sama põnev kui nende enda oma.

Oma panuse blogi toimumisele annavad EstFit, Oppo ülikonnad, American Crew, Beard Monkey, Gucci, Hugo Boss, e-Antiik, Cutis Medical, ManCave.

Ürituse läbiviijaks on Marmin agentuur koos Martin Haljastega, kes on mitmekordseks päevajuhiks olnud nii ilu- kui sisustusmessil.

Üritus toimub 12. mail algusega kell 16.00 Näituste Messihallis (Pirita tee 28).