Reegel nr 1: Kaks telefoni. Üks nn “päristelefon”, teises on kõnekaart. Teine telefon on tavaliselt väljalülitatud olekus.

Reegel nr 2: Naist oma korterisse/majja EI TOODA. Punkt!

Üldiselt üritan ma aga oma elu elada nii, et isegi teise telefoni kõnekaardi numbrit ei jaga. Ei ütle naisele oma nime (nime ütlemisest on võimalik mööda hiilida, ega see ei sega seksimast).

Seega mitte jagada infot enda kohta. Jätta seks lihtsalt seksiks, panemiseks, üheks ööks. Kui ikka on suur isu oma nime öelda, siis öelge ainult eesnimi. Perekonnanime küll ärge paljastage. Kõige parem on ikkagi, kui suudate seksi kõigest muust eraldada nii palju, et isegi oma eesnime ei käi välja, rääkimata siis telefoninumbritest või jumal hoidku selle eest, et naise oma elamisse veate.

Seksima tuleb minna ikka naise poole või hotellituba võtta.

Nii elades ei teki naistel ka mingeid mõtteid, nagu sa oleks neile midagi võlgu ja millekski kohustatud. Nad ei tea su nimegi, millest me räägime?

Sellisel taktikal on omad miinused. Kui on kena ja voodis asjalik naine, siis võib tekkida hea plaan “kontakti hoida”. Et tulevikus nagu lihtsam ja kena naine võtta. Mehed, mõelge peaga, mitte riistaga! Kui tahate murevaba elu kindlustada, siis tuleb valida raskem variant ja alati loivata ennast seksi jahtima (ning arvestada ka võimalusega, et ehk seekord jääb üldse saamata). Kui tahate südamerahu, siis peab enda “kontaktihoidmise” soovid maha suruma.