1. “Sa näed praegu nii kuum välja.”

See peaks olema kohustuslik sinu lausetearsenalis, sest seda saab kasutada nii õhtukleidi kui ka tavalise teksad ja T-särk kombinatsiooni puhul. Seda öeldes paned ta end hästi ja tahetuna tundma.

2. “Tahaks sind näha kohas, kus ei pea karjuma.”

Kasuta seda lauset tüdrukuga, keda oled just pubis või klubis kohanud. See kõlab natukene vähem veidramalt ja ei ole nii kulunud kui: “Võiksime kuskile vaiksemasse kohta minna.”

3. “Kõik sinu juures ajab mind pööraseks.”

Tee kompliment tema juuste, kaela või õlgade kohta — nii ei ole sa nii klišeelik kui tavalised silmi või rindu kiitvad härrasmehed. Sa annad talle sellise lausega märku, et oled teda tähele pannud.

4. “Sulle on raske vastu panna.”

Hüppa temaga kohe voodisse ja ta arvab, et sa teed seda iga tüdrukuga. Pane ta tahetuna tundma ja ta teab, et ta on parim naine, keda kohanud oled.

5. “Ma broneerisin nädalavahetuseks sviidi. Hea meelega veedaks seal sinuga koos aega.”

Selleks, et midagi teenida, tuleb ka investeerida. Sama kehtib ka naise võrgutamise ja hellitamise puhul. Ära ole kitsi, ta on seda kõike väärt!

6. “Ma pesen nõud.”

Ilmselt sul ei ole aimugi, kui hästi selline lause ühele naisele mõjuda võib. Nii näitad, et ka sina tahad kodustes töödes osavõtlik olla ja paned teda tõeliselt turvaliselt tundma. Lihtne, kuid toimib.

7. “Ma ei taha ainult seksi.”

See töötab, kuna selle lause puhul on tegemist asjaga, millega tema oma mõtetes maadleb. Kas sa ajad teda ainult seksi pärast taga või on ta lõpuks ometi leidnud mehe, kes on valmis ka enamaks? Kuid muidugi, ära anna tühje lubadusi!

8. “Sa oled minu jaoks seksikaim naine maailmas.”

See on sarnane esimesele lausele, kuid oma loomult on see kindlasti võrgutavam. Lihtne ja lööv, siiras ning mõjuv.

9. “Las ma saadan sind su autoni.”

Pane naine end sinuga turvaliselt tundma ja ta ei taha enam kedagi muud. Teievaheline intiimsus suureneb märgatavalt!

10. “Ootame, ma tahan, et see oleks eriline.”

Naljakalt on sellisel lausel vastupidine efekt — ilmselt tahaks ta kohe pärast seda sinuga voodisse hüpata. Sinu ülesanne on veenduda, et sa tegelikult talle midagi peale ei suru.

Allikas: Men’s Health