1. Ole aus

Tunnista endale ausalt üles, mis seisus teie suhe praegu on. Kui teie suhe ei ole just täies õides ja suurepärane, siis võib ettepanek grupiseksiks asja veel hullemaks teha.

2. Märka ebakindlust

Armukadedus on suhtetapja ja suur oht grupiseksi puhul. Millest armukadedus tuleneb? Sageli ebakindlusest või madalast enesehinnangust. Kui su partner kaotas hiljuti töökoha, muretseb lisakilode pärast või on oma keha suhtes ebakindel, siis ära isegi ürita talle kolmeka ettepanekut teha.

3. Uuri, kui seiklushimuline ta on

Kas ta on valmis erinevaid asju proovima või eelistab ta pigem kustus tuledega ja teki all asjaga ühele poole saada? Kui sul on häbelik naine, siis pole ka küsimuse esitamisel erilist mõtet.

4. Ajastus on esmatähtis

Kui sa oled purjus ja näed tema ilusat sõbrannat, siis hoia oma keel hammaste taga. Sellisel hetkel grupiseksi idee välja pakkumine võib teie suhtele kriipsu peale tõmmata. Pigem räägi oma soovist siis kui olete kahekesi kuskil turvalises keskkonnas.

5. Ole salapärane

Selle asemel, et talle näkku lajatada, kuidas sa grupiseksi tahad, hakka talle andma vihjeid. Vihja, et sulle on esmatähtis tema soovide rahuldamine. Jäta ennast pildilt välja. “Oleks päris erutav sind teise naisega hullamas vaadata, kas sa oled kunagi sellele mõelnud?” võib olla sinu trumbiks. See teeb tema sinu fantaasiate kuningannaks. Mitte selle teise naise, keda sa mängu tuua soovid.

Kui ta ei ole nõus..

siis ei ole mõtet oma sooviga teda rohkem tüütama hakata. Anna talle aega, ehk tuleb meelemuutus.

Kui ta on nõus…

siis pange paika reeglid. Mida võib teha ja mida mitte? Kas suudlemine on lubatud või ei ole? Kas soovite kolmandaks kedagi tuttavat või võhivõõrast? Kui sa ei ole valmis temaga sellest kõigest rääkima, siis ehk pead ise hoopiski hoogu koguma ja kogu protsessi natukene seedima.