Kohtingute portaal Victoria Milan palus oma naisklientidelt täita üks küsimustik ja 5658 naist seda ka tegi, mis on uuringu jaoks vägagi arvestatav number. Uuring selgitas, mis töökohad soosivad kaasade petmist, või mis töökohal töötavad kõige enam kaasasid petvad inimesed.

Uuringust ilmnes lisaks petmist soosivatele ametitele ka see, et 65% petvatest naistest teeb seda töö juures, samas, kui 85% vastanuist ütleb, et kolleegiga magamine on kohutav mõte. Uuringust joonistus välja ka arvamus, et peamine kolleegiga tiiva ripsutamise pluss on see, et see muudab tööl käimise põnevaks ja huvitavaks.

Need, kes petmist tunnistasid ütlesid ka, et töökoht on kõige parem koht, kus inimestega kontakt saavutada, sest sa ei pea töölt ära hiilima, et inimesega kokku saada.

70% kõikidest vastajaist ütles, et suurim probleem töökaaslasega semmimise juures on oht, et asi võib hapuks minna ning sul ei ole valikut ja pead selle inimesega jätkuvalt tööl pidevalt trehvama, mis muudab tööl käimise pingeliseks ja ebamugavaks.

Vaid 10% vastanuist muretses siin kohal oma töö pärast, kui suhe peaks välja tulema. Ehk need, kes petmise pärast muretsesid, ei teinud seda sellepärast, et kartsid oma töökoha pärast, vaid seetõttu, et ei soovinud partnerile vahele jääda.

Victoria Milan on kohtingu lehekülg, mis on loodud suhtes inimestele, kes soovivad endale väikest saladust ja uuring soovis teada, kus kõige petmisaltid naised töötavad. Siin on uuringust tulenev top 10:

1. Finantsala (pankurid, börismaaklerid, analüütikud jne)
2. Lennundus (piloodid, lennusaatjad jne)
3. Tervishoid (arstid, õed, hooldajad jne)
4. Äri (juhid, keskastmejuhid, sekretärid jne)
5. Sport (sportlased, treenerid jne)
6. Kunst (muusikud, modellid, näitlejad, fotograafid jne)
7. Ööelu (DJ-d, tantsijad, ettekandjad jne)
8. Kommunikatsioon (ajakirjanikud, suhtekorraldus jne)
9. Õigus (advokaadid, juristid, kohtunikud, prokurörid jne)
10. Teised sektorid, mille vahed olid väikesed

Allikas: Mirror.co.uk