1. See naine on enesekindel

Ta on arvamusel, et naine ei pea end tuunima, et ühiskondlikult aktsepteeritud olla. Ta teab, et ta on imeline täpselt sellisena nagu ta on. Tal on õiged väärtused ja need väärtused saavad eluks kaasa ka teie lapsed.

2. Ta ei meigi end sel lihtsal põhjusel, et tal pole midagi varjata

Sinuga ei juhtu kunagi seda, et sa ärkad hommikul üles ja ehmatad end poolsurnuks, sest kohtingul olid sa hoopis teistsuguse naisega. See naine ei vea sind alt — see, mida sa näed, ongi see, mis sa saad.

3. Ta ei kasuta parfüümi, sest tema naturaalne lõhn on parem

Parfüüm on järjekordne naiselikkuse stereotüüp, mida tegelikult üldse nii palju vaja kanda poleks. Sa ju tahad, et sulle sobiks inimese naturaalne lõhn, mitte mattuda pilve, mille alt polegi tunda, kuidas su kallima kaunis keha tegelikult lõhnab.

4. Tema sära on naturaalne

Kuna ta ei peida oma nahka puudrikihtide alla, saavad ta nahapoorid hingata ja seetõttu on tema nahk terve ja särav. Kuna ta juukseid kuuma fööniga või sirgendajaga ei töötle, on needki pehmed ja lendlevad. Milleks Barbie, kui päris naine on nii palju ilusam?

5. Ta on kahe jalaga maas, hooliv ja tervislikke eluviise eelistav

Kui naine näeb välja loomulik, on ka tema vaated elule ausad. Kui ta ei taha olle keegi teine välimuselt, on ta ka sisemuses rahul sellega, kes ta on. Temaga on hea ja lihtne elada — ta ei nõua sinult rahamägesid, vaid tahab, et tal oleks sama aus ja hooliv kaaslane kui ta ise on.

6. Ta ootab sinult austust enda vastu ja pakub sama sinule

On vahe, kas sa käid kohtamas kuuma tšikiga või ilusa naisega. Viimane teab oma väärtust — see ei kao koos kunstripsmete või killerkontsadega, vaid püsib vankumatult igas situatsioonis. Ta on austust väärt ja samamoodi oled sina, kui eelistad nii seest kui väljast loomulikult kaunist naist!

Allikas: Her Beauty

Artikkel ilmunud Naisteka portaalis