1. Ole oma eesmärkide suhtes aus

Sa ei huvitu kohtingutest? Siis ütle talle seda. Kui ajad taga ainult üht asja ja tema ootab midagi enamat, siis ei kuku sellest mitte midagi head välja. Kui sa pole aus, siis petad ta lootusi ja see ei ole õige käitumine.

2. Kui tunned, et teie suhe ei vii kuhugi, siis ära anna talle asjatuid lootusi

Ole mees ja ütle, mida tunned. Sul on õigus raisata enda aega, aga mitte tema oma. Ära ole tobe mühakas!

3. Kuula, mida ta räägib

See tähendab seda, et huvitu tegelikult ka tema muredest ja rõõmudest. Kui teda peaks huvitama see, et kuskil inglise jalgpalliliigas mingi keerulise nimega klubi värava sai, siis miks sind ei võiks huvitada liiga krussis juuksed? Vaata, et asi ikka võrdne oleks.

4. Austa teda

Ta ei ole asi. Ta on inimene. Lausa isiksus. Keegi, kes on sinust eraldiseisev ja kuigi võid olla kõrvuni armunud, ei ole ta sinu küljes kinni. Sa ei tohi käituda temaga nii nagu omaksid teda.

5. Austa tema privaatsust

Kui sa teda armastad, siis ei tohiks sul olla probleeme tema usaldamisega. Ära sori tema asjades või vaata salaja Facebookis olevaid kirjavahetusi. Selline “detektiivitöö” näitab ainult sinu enda võimetust oma kallimat usaldada.

6. Toeta tema otsuseid ja unistusi

Härrasmehe kohustuseks ei ole ainult uksi avada ja arveid maksta — sa peaksid tegelikult olema talle kõvaks kaljuks, mis teda alati toetab. Su tüdruksõber väärib head kohtlemist, sest ta on eriline — ta on ju sinu naine!

7. Väldi valetamist

Iga vale ei ole automaatselt halb. Küll on aga ta ebaaus ja siiski vale! Suhe peab olema üles ehitatud aususele.

8. Pane teda end erilisena tundma

Härrasmehe kohustuseks on panna naine end tundma tõeliselt erilisena. See ei tähenda seda, et peaksid suvalisi lugusid välja mõtlema. Ei, kindlasti mitte! Pane teda end nägema läbi sinu silmade, räägi mida armastad tema juures kõige enam!

9. Turvatunne on oluline

Naised vajavad seda tunnet, et keegi neid hoiab. Loomulikult oskab ta end ise kaitsta, kuid teadmine, et tema selja taga on keegi tugev, teeb sinust tõelise mehe!

10. Ära hülga teda!

Elu võib ette tuua igasuguseid keerdkäike. Mõnikord teeme ka vigu, mida hiljem kahetseme. Kui näed, et su naine piinleb millegi käes, siis aita see temast välja saada. Ära jäta teda sellises olukorras üksinda.

Allikas: Elite Daily