Lugedes meediat ja vaadates ringi mis toimub nt. mul ka sõpradega, siis on mul raske mõista miks peaks üks korralik ja endaga hakkamasaav mees tänapäeval abielluma naisega. Kas selleks, et siis ühel hetkel kaotada kõik?

Kirjutan oma maailmavaatest.

Tänapäeva mees ei tohiks kunagi abielluda ning peaks vältima ka täielikult kooselu. Kõige parem on see, kui kaks inimest, kellel on suhe, elavad igaüks iseenda kodus. Üksteisel loomulikult võib külas käia, aga kedagi ei tohi enda juurde elama lasta.

Juhul, kui mees soovib last või lapsi, siis on küsimus natuke keerulisem. Soovitatav on sellisel loomulikult elada koos naisega, aga siiski tasub kõik kulutused hoida eraldi. Ei tohi teha mingeid järeleandmisi nt üüri või laenu jagamises. Kui naine elab sinu korteris/majas, siis maksad üüri või laenu ikkagi sina edasi. Sa ei lase naisel kulutada raha uue mööbli või remondi tarvis.

V.a muidugi lastele kuluv summa. Kui paar otsustab ühel hetkel siiski lahku minna, sest kooselu üksteisega ei suju, siis mees peaks esmajärjekorras tegema kõik, et saada laste hooldajaõigus endale. Kui see tal õnnestub, siis mees ei seo end teiste naistega (ei kutsu naisi külla endale) senikaua kuni lapsed on täisealised.

Kui mehel ei õnnestu saavutada laste hooldajaõigust, siis mees maksab lastele alimente ja üritab olla laste jaoks nii palju isa kui võimalik. Kui peaks juhtuma, et naine teeb kõik, et takistada isal lapsega suhtlemist, siis mees maksab ikkagi alimente, kuid eemaldub laste ning naise elust. See näib väga karm, aga elu näitab isegi, et see on kõige vähem stressitekitavam olukord nii isale kui ka lastele.

Ära kindlasti loo suhet naisega, kellel on väikesed lapsed. Kui naise lapsed on suureks kasvanud, siis ok, kuid kõigil muudel juhtudel kindel ei. See garanteerib pideva draama sinu elus. On alati mingid eksmehed, eksi sugulased jne. Tark mees väldib väikeste lastega naist. Nii samuti nagu tark naine väldib suhtlemist mehega, kellel on väikesed lapsed.

Suhtle ainult naistega, kes on samas eas kui oled sina ise. Pluss-miinus 3 aastat. Ära vaata endast tunduvalt nooremaid naisi ega vanemaid naisi. Seksida võib, aga suhet ära KINDLASTI loo. Generatsioonide erinevus on lihtsalt liialt suur, et see suhe saaks toimida normaalselt. Kui keegi ütleb, et temal vanaisal toimis, siis siis oli teine ajastu. Inimesed ei julgenud lihtsalt lahutada. Selle kohta on internetis hulgaliselt uuringuid. Inimeste õnnelikkus ja abielu jne.

Iga suhte lõppedes tuleb oma eksiga kõik suhtlemine lõpetada. Kõige betam asi maailmas on jääda sõpradeks. Jah, kõik mehed on tõenäoliselt selle vea oma elus korra teinud, kus nad on jäänud (õigemini üritanud jääda) naisega sõpradeks. Mina samuti olen selles süüdi, aga see käitumine on vale. Seda tuleb enesele teadvustada. Eemaldu oma eksist ja kustuta ta oma Facebooki või mis iganes sotsiaalmeedia listidest. Ta ei kuulu enam sinu ellu ja tegelikult sa ka ei soovi, et kuuluks. Ära suhtle temaga, sest sind üritatakse reaalsuses lihtsalt ära kasutada. nt koera hoidmisel kasvõi. Sa ei pea enam oma eksist midagi teadma.

Ainult neid lihtsalt põhitõdesid järgides suudab mees elada stressivabalt.